احداث گلخانه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: احداث گلخانه (/showthread.php?tid=13246) |
احداث گلخانه - sorin - 04-25-2015 03:29 PM سلام دوستان ما یه روستا داریم تو تونجا اب و ملکم داریم بعد من از کشاورزی خوشم نمیاد بعد تصمیم گرفتم چون زمینش مفتیه و اب و برق و... هزینه مختصری داره گلخانه فلفل دلمه بزنم حال میختم بدونم سرمایه اولییش چقده؟ چقد سود داره هر ماه؟ یل به طور کلی به صرفس؟ RE: احداث گلخانه - samiar afshari - 04-25-2015 04:16 PM سلام دوست عزیز به هیچ وجه نمیشه مبلغ دقیقی گفت/ چرا که بستگی به موقعیت زمین / نوع احداث گلخانه / تجهیزات / متراژ و ... داره کار گلخانه سود خوبی داره به شرطی که اول بازارشو پیدا کنید / نه اینکه تولید کنید و بعد ببینید کجا باید ببرید و بفروشید با علم و مهارت وارد شید حتما موفق میشین :-) کار نشد، نداره.... RE: احداث گلخانه - Kaseb - 04-25-2015 09:10 PM دوست عزیز منم یک ماهی هست دارم برای زمین خودم نقشه میکشم و پرس و جو میکنم برای احداث گلخانه. اگه سوالی داشتی بپرس RE: احداث گلخانه - sorin - 04-25-2015 09:23 PM سلام میگم متراژباید چقد باشه تا ماهی حداقل 3 تومن داشته باشم RE: احداث گلخانه - saghi_gh - 04-25-2015 09:43 PM بنده میتونم در تامیین کود با قیمت خیلی خیلی مناسب کمکتون کنم RE: احداث گلخانه - Kaseb - 04-25-2015 09:56 PM ببین اصلا تو مراحل گرفتن مجوز فکر کنم یکی از شرایط داشتن حداقل 3000 متر زمین هستش. جدا از اون گلخانه زیر 3000 متر صرفه اقتصادی نداره . |