۱۰۰۰ متر زمین در کمال شهر - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8) +--- انجمن: خرید و فروش زمین و مسکن در ایران (/forumdisplay.php?fid=18) +--- موضوع: ۱۰۰۰ متر زمین در کمال شهر (/showthread.php?tid=13216) |
۱۰۰۰ متر زمین در کمال شهر - cupid7 - 04-20-2015 03:08 AM با سلام من یک زمین ۱۰۰۰ متری در کمال شهر نزدیک شهرداری دارم که هنوز جواز مسکونی نداره ولی گفتن بهش میدن . جوازش الان باشگاه ورزشیه . میخاستم ببینم به نظر دوستان چه کاری میشه اونجا انجام داد که زمین بدون استفاده نمونه . میخام تا زمانی که جوازش مسکونی میشه ازش استفاده کنم . زمین کاملا بدون سوله یا ساختمونه. ممنون از راهنماییها تون RE: ۱۰۰۰ متر زمین در کمال شهر - samiar afshari - 04-21-2015 03:00 AM سلام در صورتیکه از نظر رفت و آمد جای مناسبیه - با یک نفر شریک شوید و یک مجموعه تفریحی ورزشی رو راه اندازی کنید RE: ۱۰۰۰ متر زمین در کمال شهر - cupid7 - 04-22-2015 12:31 AM ممنون از پاسختون ولی آیا امکان داره که این زمین رو به انبار تبدیل کرد . مثلا یک سوله ساخت و انبار کرد ؟ ممکنه از نظر مجوز ایراد بگیرن ؟ RE: ۱۰۰۰ متر زمین در کمال شهر - samiar afshari - 04-22-2015 04:40 AM کار خوبیه- ولی مجوز رو میخواد |