سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم! (/showthread.php?tid=13180)

صفحه ها: 1 2

بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم! - tondar12 - 04-12-2015 01:36 PM

سلام به همه دوستان و اساتید عزیز!
تقریبا دوسال قبل من از دانشگاه تهران انصراف دادم و برگشتم به شهر خودم! مدتی گیج و منگ بودم و نمی دونستم باید چیکار کنم یک تصادف شدید و خونه نشینیم مزید علت شد!

مدتها تو اینترنت میچرخیدم بدون هدف تا این که با انجمن آشنا شدم با راهنمایی های دوستان انجمن خیلی تجربه های عملی خوبی پیدا کردم و البته چند شکست هم داشتم....
تا این که از حدود یک سال قبل وارد کار پخش مواد غذایی شدم و اول به جنس های دست شروع کردم و الحمدلله بعد از چند ماه تونستم تقریبا با دست خالی نمایندگی یک برند معتبر رو بگیرم و بعد از گدشت چند ماه یک برند دیگه رو هم گرفتم و الان بعد از گدشت یک سال با داشتن چند نفر نیرو تونستم به درآمد مناسبی برسم و راه رو برای رسیدن به اهدافم هموار کنم!
خدا روشگر تونستم چند نفر دیگه رو هم در کنار خودم مشغول کنم!
الان هم هر روز دارم به نمایندگی های جدید و توسعه کارم فکر می کنم!

فک می کنم اگه با انجمن و اساتید خوبش آشنا نمی شدم شاید هیچ وقت به اینجا نمی رسیدم!
البته من هنوز اول راهم.. ....

بازهم و به طور خاص از مهندس کاظمی استاد قربانیان آقا مهدی شمس،آقا مهدی گل محمدی آقا عباس خالدی آقای صفری(تنگسیر) و ... تشکر می کنم!

امیدوارم همه دوستان تو زندگیشون موفق باشن!

RE: بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم! - top-banner - 04-12-2015 01:58 PM

(04-12-2015 01:36 PM)tondar12 نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان و اساتید عزیز!
تقریبا دوسال قبل من از دانشگاه تهران انصراف دادم و برگشتم به شهر خودم! مدتی گیج و منگ بودم و نمی دونستم باید چیکار کنم یک تصادف شدید و خونه نشینیم مزید علت شد!

مدتها تو اینترنت میچرخیدم بدون هدف تا این که با انجمن آشنا شدم با راهنمایی های دوستان انجمن خیلی تجربه های عملی خوبی پیدا کردم و البته چند شکست هم داشتم....
تا این که از حدود یک سال قبل وارد کار پخش مواد غذایی شدم و اول به جنس های دست شروع کردم و الحمدلله بعد از چند ماه تونستم تقریبا با دست خالی نمایندگی یک برند معتبر رو بگیرم و بعد از گدشت چند ماه یک برند دیگه رو هم گرفتم و الان بعد از گدشت یک سال با داشتن چند نفر نیرو تونستم به درآمد مناسبی برسم و راه رو برای رسیدن به اهدافم هموار کنم!
خدا روشگر تونستم چند نفر دیگه رو هم در کنار خودم مشغول کنم!
الان هم هر روز دارم به نمایندگی های جدید و توسعه کارم فکر می کنم!

فک می کنم اگه با انجمن و اساتید خوبش آشنا نمی شدم شاید هیچ وقت به اینجا نمی رسیدم!
البته من هنوز اول راهم.. ....

بازهم و به طور خاص از مهندس کاظمی استاد قربانیان آقا مهدی شمس،آقا مهدی گل محمدی آقا عباس خالدی آقای صفری(تنگسیر) و ... تشکر می کنم!

امیدوارم همه دوستان تو زندگیشون موفق باشن!

موفق باشی دوست ملیاردر من 10_004

RE: بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم! - lp700-4 - 04-12-2015 03:03 PM

موفق باشی دوست عزیز به امید ملیاردر شدن شماSmile

میشه یکم راهنمایی کنید شروع کار پخش مواد غذایی به چه شکل هست؟
ینی از کجا و چجوری باید شروع کرد؟

RE: بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم! - jahanagahi - 04-12-2015 03:29 PM

جناب منصوری عزیز موفقتر باشی.

RE: بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم! - کامیار کاظمی - 04-12-2015 09:03 PM

امید جان این دومین خبر عالی بود که از بچه های انجمن امروز شنیدم. خداراشکر میکنم
موفق خواهی بود فقط به خدایت و خودت ایمان داشته باش, ای اشرف مخلوقات

RE: بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم! - MARYAR - 04-12-2015 09:59 PM

بهت تبریک میگم امید آقا
خوشحال شدیم که هر دوم از براد خوهرامون مسیر موفقیتو گرفتنو همینجوربه سرعت طی میکنن
آفرین بر همت و اعتماد شما

RE: بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم! - Fela.Want - 04-12-2015 11:20 PM

منم به نوبه خودم موفقیتت رو تبریک میگم
امیدوارم اتفاقات خوبی واست بیفته...
موفقتر باشید

RE: بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم! - samiar afshari - 04-13-2015 12:43 AM

تبریک آقا امید میلیاردر
کار نشد، نداره

RE: بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم! - iranboy - 04-13-2015 08:01 PM

سلام دوست عزیزم تبریک عرض میکنم. ماشاالله موفقیت بیشتر را هم بیا و در این تاپیک بگو.
موفق باشی توانا انرژی مثبت.+.

RE: بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم! - md1364 - 06-24-2015 09:52 AM

سلام
موفق باشی دوست خوب من
امیدوارم روز بروز ترقی کنی در کنار خانواده