آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ (/showthread.php?tid=13170) صفحه ها: 1 2 |
آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - mohammad-alone - 04-11-2015 01:10 PM با درود فراوان من در کانون تبلیغاتی کار کردم و الان جدا شدم و میخوام خودم دفتر راه بندازم. بخطار اینکه رشته درسیم مورد تایید ارشاد نبود، مجوز بهم نمیدن ولی ولی بهم گفتن از اصناف تابلوسازان میتونم پروانه کسب بگیرم، حالا میخوام بدونم بنظر اساتید لازمه من پروانه بگیرم یا برم دفتر بزنم و کار کنم و بعد از مدتی برم دنبالش ؟؟؟ دوستان از معایب و مزایای پروانه کسب راهنمایی کنن ممنون مییشم ... RE: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - top-banner - 04-11-2015 02:06 PM (04-11-2015 01:10 PM)mohammad-alone نوشته شده توسط: با درود فراوان بدون پروانه که نمیشه ، هر روز به مشکل بر میخوری ... هر طور شده باید پروانه بگیری ، حالا میتونی به نام کسی دیگه ای " اعضای خونواده" بگیری RE: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - fekreabi - 04-11-2015 02:59 PM اگر پروانه کسب نگیری مجبوری به صورت سیار کار کنی، چون روی فعالیت های تبلیغاتی به شدت حساس هستن و شما باید جواز کسب بگیری، اگر هم از صنف تابلوسازان جواز بگیری بیشتر مشکلت حل میشه، حداقل بهت گیر نمیدن، بدون جواز کسب فعالیت بکنی زیاد بهت اعتماد نمیکنن، درست و حسابی پولت رو نمیدن و دوما دفترت هر جا که باشه میان و پلمپ میکنن. RE: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - mohammad-alone - 04-11-2015 03:43 PM ببینید قبلاً هم گقته بودم به دوستان. تخصص اصلی من برنامه نویسی آندروید هستش ولی ولی در کتار اون میخوام کاری رو هم انجام بدم که میدونم پول توشه ... ایده هایی دارم که هنوز در سطح شهر فعالی مثل شهر من عملی نشدن ... بازهم سپاسگزاری میکنم از دوستان RE: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - top-banner - 04-11-2015 04:18 PM (04-11-2015 03:43 PM)mohammad-alone نوشته شده توسط: ببینید قبلاً هم گقته بودم به دوستان. خوب اگه شغل کمیکه ، هم میتونی تو خونه کار کنی مثل یه وابسته ، سفارش بگیری طراحی کنی و بری بدی چاپ ، میتونی با ادارات هم کار کنی ... اگه سرمایه هم داری یه دستگاه چاپ بگیری .. کدوم شهری هستی؟ RE: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - top-banner - 04-11-2015 04:28 PM (04-11-2015 04:18 PM)top-banner نوشته شده توسط:(04-11-2015 03:43 PM)mohammad-alone نوشته شده توسط: ببینید قبلاً هم گقته بودم به دوستان. وابسته ===> واسطه ![]() RE: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - mohammad-alone - 04-11-2015 09:24 PM عزیزم ممنون که راهنمایی میکنید ولی من میخوام یه دفتر لوکس و بسیار زیبا مثل کانونی که البته به سفارش خودم بصورت بسیاز زیبا رنگ آمیزی و بازسازی شد برای خودم دست و پا کنم. من از کار در منزل زیاد خوشم نمیاد. شرمنده اسم شهرمو نمیشه بگم RE: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - samiar afshari - 04-12-2015 01:50 AM سلام دوست عزیز برای کار لوکسی که شما میخواید انجام بدید حتما باید مجوز رو تهیه کنید بهترین راهنمایی اینه که به اتحادیه مورد نظر مراجعه کنید اگر به خودتون نمیدن، یه شریک کاری پیدا کنید که مجوز به نامش بشه. RE: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - mohammad-alone - 04-12-2015 03:59 PM دوستان ممنون از همدلی و کمک رسانیتون. تصمیم به استارت بدون مجوز و پروانه گرفتم تا زمانی که تحت فشارم بذارم اونوقت میرم دنبال کاراش خخخخخخخخخخخخخخخ این راه حل بسیاری از مغازه های اطراف کارم بود RE: آیا برای شروع پرواننه کسب لازم دارم ؟؟ - hasan-f - 04-12-2015 06:10 PM دوسته من لازم نیست فعلا خودتو درگیر پروانه کسب بکنی چون شرایط و سختی ها و هزینه های خاص خودش رو داره ! فعلا کارتو شروع کن ببین اصلا بازار داری یا نه بعد اگه کارت گرفت و به پروانه نیاز پیدا کردی میتونی بری دنبالش |