سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کلینیک پوست-خشک شویی در منزل - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: کلینیک پوست-خشک شویی در منزل (/showthread.php?tid=13162)

کلینیک پوست-خشک شویی در منزل - محمدرضا ٩٣ - 04-09-2015 11:26 PM

سلام. متاسفانه دور و بری های من آدم های بدبختین مثل خودم با ایده ها و همت های کم. برا همین وقتی میخوام کار بزرگتر و درآمد حرفه ای کسب کنم احساس میکنم بر خلاف عرف حرکت میکنم و این ایده ها غیرممکنه. من از محیط و ادم های اطرافم خستم و از اندیشه های کوچکشون.
اومدم با شما مشورت کنم که هدفاتون عالی و بالان.
من دوتا ایده دارم.
1-تاسیس کلینیک زیبایی و پوست. به این صورت که مکان مناسبی اجاره شود. دستگاه های پوست و لیزر نیز خریده شده. و پزشک و پرسنل نیز گرفته شود و با ایجاد یک سیستم بازاریابی و جذب مشتری قوی و ارائه خدمات با کیفیت و اصل به سودآوری پرداخت. بازاریابی از طریق تراکت در منطقه-اینترنت-بازاریابی دهان به دهان -پیک برتر و.....
اما من نمونه هم دارم. خانمی که خودش کار دندان پزشکی نمی کرد ولی مطبی گرفته بود و با خرید دستگاه دندان پزشکی و جذب ندان پزشک که فقط زکان های خاصی به مطب می امدند و پخش تراکت و آگهی در پیک برتر به جذب مشتری می پرداخت. نمونه دیگر هم بود که همین کار رو پسر جوانی انجام میداد.
البته اول با گام های کوچک مثلا ابتدا با بوتاکس یا مثلا استفاده از کلینیک های لیزر دیگر ولی توسط یک پزشک ما و سپس خرید دستگاه های حرفه ای.
2-خشک شویی در منزل. پخش تراکت وسیع در منطقه با این محتوا که ما لباس شما رو با پیک می بریم میشوریم میاریم. تهیه لباسشور صنعتی و سایر وسایل و انجام کار در منزل.
لطفا منو راهنمایی کنید.میگن در بیزنس برید سروقت نیازهای مردم.الانم که همه خصوصا خانم ها له له خوشگلی رو می زنن. و واقعا هم خوشگل بشن دنیاشون فرق میکنه و واسش پول میدن.
با تشکر از سریال مهران مدیری که به من ایده داد.
یک نکته رو هم بگم:من به دست زیاد بودن تو یک کار اعتقاد زیادی ندارم. تو ایران راحت میشه پول درآورد چون رقبا خیلی ضعیفن و رقابت برا کسی که دانش تجارتو بدونه آسونه. در ضمن کیفیت بالا رمز پیروزی میدونم چیزی که معمولن رقبا ندارن.
ایده بدید. بذارید از جو اطرافم و آدم های کوتاه فکر بیایم بیرون.

RE: کلینیک پوست-خشک شویی در منزل - samiar afshari - 04-10-2015 12:40 AM

سلام دوست عزیز
به انجمن خوش آمدید
ایده هاتونو میشه بررسی کرد ولی قبلش مطالب روانشناسی سایت رو مطالعه کنید ( خصوصا تاپیک دیوارهای ذهنی ) - ذهنتون که آماده پذیرش ایده شد میتونید برای شروع کسب و کار اقدام کنید.
و اساتید انجمن هم شما رو راهنمایی خواهند کرد.
کاری که اکثر ما در بدو ورود به انجمن انجام دادیم.