" فــــرآوری زعفـــــران " - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: " فــــرآوری زعفـــــران " (/showthread.php?tid=13149) |
" فــــرآوری زعفـــــران " - top-banner - 04-06-2015 02:47 PM با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان میخواستم در رابطه با زعفران یه خورده اطلاعات داشته باشم 1. نحوه خشک کردنش ( انواع این دستگاه های خشک کن زعفران و قیمتش ) 2. بسته بندی ( هزینه بسته بندی ، انواع بسته بندی ، بسته بندی خلاقانه و مشتری پسند و...) و چطوری باید بسته بندی مورد نظرمو سفارش بدم 3. یافتن بازار خرید 4. چم و خم و نیاز های صادرات زعفران ، البته مرغوب خلاصه هر چی اطلاعات دارین در این رابطه ممنون میشم بهم بدین " که من گل زعفران بخرم ، پاک کنم ، خشک کنم ، بسته بندی کنم و.... با سپاس فراوان ![]() RE: " فــــرآوری زعفـــــران " - top-banner - 04-07-2015 08:58 PM انجمن خیلی نا امید کننده شده ...... ![]() ![]() ![]() نه تنها اینجا ، دوستان اصلا شرکت نمیکنن تو موضوع ها ... ممکنه یه موضوع برای یه نفر خیلی مهم باشه ، ولی .... RE: " فــــرآوری زعفـــــران " - samiar afshari - 04-08-2015 01:57 AM دوستان یکم درگیر کارهاشون هستند و یا تاپیک شما رو ندیدند و یا اطلاعات کامل در این مورد نداشتند - صبور باشید به جوابتون می رسید ![]() RE: " فــــرآوری زعفـــــران " - pishbar - 04-08-2015 05:00 PM خشک کردن زعفران هم به صورت طبیعی هست و هم با دستگاه که قیمتشو ندارم بسته بندی زعفران هم جنس و مدل مختلفی داره(سلفونی-کریستالی-خاتم و...)و هر طرحی که مدنظرتون باشه که میتونید سفارش بدید بهترین حالت برای تجارت زعفران خرید زعفران خشک شده از کشاورز و پاک کردن و فراوری زعفران و بسته بندی هست. فقط برای خرید زعفران مراقب باشید سرتون کلاه نره چون زعفران تقلبی زیاده اگه زعفران قاینات خواستید از قاین(پایتخت طلای سرخ) در خدمتم RE: " فــــرآوری زعفـــــران " - top-banner - 04-08-2015 11:06 PM (04-08-2015 05:00 PM)pishbar نوشته شده توسط: خشک کردن زعفران هم به صورت طبیعی هست و هم با دستگاه که قیمتشو ندارم ممنون از اینکه شرکت کردین دوست عزیز من اهل فاروج هستم ، فاروج اسمش در نیومده ولی چند ساله که تولید زیادی داره ، زعفران فاروج رو دارن مستقیم با گل میفروشن به تاجر های مشهد و اونام صد در صد با نام زعفران قائنات قالب میکنند کل زعفران فاروح داره به صورت عمده گل فروشی ، به فروش میرسه ، و به نظر من این خلاء دیده میشه که خشک کنیم وو بسته بندی اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم که من چیکار میتونم کنم از کجا شروع کنم RE: " فــــرآوری زعفـــــران " - samiar afshari - 04-09-2015 02:54 AM اگه واقعا به این صورت عمل میشه با یه بسته بندی زیبا و انتخاب یک برند - حتی ثبت شرکت - میتونید کارآفرینی خوبی راه بندازید. من هم آماده همکاری هستم . در این مورد اطلاعات بیشتری بدید. RE: " فــــرآوری زعفـــــران " - top-banner - 04-09-2015 01:59 PM طبق آمار سالانه 400 هکتار کشت بارور زعفران در فاروج وجود داره ، که چیزی بالغ بر 150 تن تولید گل زعفرانه ، طبق آمار جهاد 80 در صد گل فروشی " یعنی گل رو میفروشن و فرآوری نمیشه" ولی من میگم 95 درصد اون 5 درصد باقی هم خود کشاورز ها تمیز میکنن و خشک میکنن که با قیمت ارزانی میفروشن به صورت فله ، در کل هیچ عملی و خط تولید تو فاروج رو زعفران انجام نمیشه من توانایی خرید زعفران رو دارم ، یعنی مستقیم کشاورز ها رو میشناسم که راحت تا 5 تن هم میتونم پیدا کنم ، 5 تن چیزی بالغ بر 60 کیلو زعفران سرگل میده ولی در رابطه با بسته بندی ، بازار خرید ، مجوز ها و ... و ان شالله صادرات هیچ اطلاعات جامعی ندارم ضمنا مشکل اصلی تمیز کردن زعفرانه ، یه نیروی کار در روز میتونه 3 کیلو زعفران تمیز کنه ، که واقعا کار بسیار سختیه ، اگه دوستان بتونم آماری از دستگاه های پاک کن و خشک کن بدن ممنون میشم RE: " فــــرآوری زعفـــــران " - samiar afshari - 04-10-2015 12:34 AM در فاروج کارخانه بسته بندی هست؟ یا کلا کارخانه ای هست که برندی رو تولید کنه؟ برای بسته بندی میشه از ظرفیت خالی کارخانجات استفاده کرد و با نام برند خودت ولی پروانه تولید کارخانه، محصول رو به بازار فرستاد و یه درصدی رو به کارخانه بدی. کم کم خودت کارگاه بسته بندی رو راه اندازی کنی و مجوزات رو بگیری و کار رو توسعه بدی. در مورد دستگاه ها هم تحقیق میکنم براتون. RE: " فــــرآوری زعفـــــران " - top-banner - 04-10-2015 03:02 AM (04-10-2015 12:34 AM)samiar afshari نوشته شده توسط: در فاروج کارخانه بسته بندی هست؟ یا کلا کارخانه ای هست که برندی رو تولید کنه؟ آره همچین کارخونه هایی زیاد هست ، که چند تاشون هم از دوستان نزدیک من هستن ... مثلا کار یکی از اونها کشمش ــه ، بعد میشه تو اون کارخونه زعفران فرآوری کرد ، قانونی مشکلی نداره؟ RE: " فــــرآوری زعفـــــران " - top-banner - 04-10-2015 03:04 AM (04-08-2015 05:00 PM)pishbar نوشته شده توسط: خشک کردن زعفران هم به صورت طبیعی هست و هم با دستگاه که قیمتشو ندارم دوست عزیز در مورد دستگاه های پاک کن اطلاعات دارید ؟ |