اگر هزینه برق رو در نظر نگیریم چه کاری سودآوری داره؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: اگر هزینه برق رو در نظر نگیریم چه کاری سودآوری داره؟ (/showthread.php?tid=13141) |
اگر هزینه برق رو در نظر نگیریم چه کاری سودآوری داره؟ - saeedgoogle - 04-03-2015 08:35 PM اگر هزینه برق رو در نظر نگیریم چه کاری سودآوری داره؟ RE: اگر هزینه برق رو در نظر نگیریم چه کاری سودآوری داره؟ - saeedgoogle - 04-04-2015 10:29 AM واقعا از این همه استقبال شگفت زده شدم. RE: اگر هزینه برق رو در نظر نگیریم چه کاری سودآوری داره؟ - soshiant - 04-04-2015 10:45 AM خیلی کارها دوست عزیز شما دیگه چه امکاناتی دارید؟ RE: اگر هزینه برق رو در نظر نگیریم چه کاری سودآوری داره؟ - jonobjam - 04-11-2015 08:21 AM کارگاه جوشکاری RE: اگر هزینه برق رو در نظر نگیریم چه کاری سودآوری داره؟ - sorin - 05-03-2015 08:12 PM میتونید برید تو کار تراش ومونتاژو میکس یا به عبارتی صنایع تبدیلی RE: اگر هزینه برق رو در نظر نگیریم چه کاری سودآوری داره؟ - sadegh_mp2 - 02-23-2017 03:04 PM داداش سوالت کامل نیست سرمایه، جا، پتانسیل منطقه و خیلی چیزای دیگه رو هم باید مشخص کنی من ممکنه بگم کارگاه یو پی وی سی بزن یا ممکنه بگم قالیشویی یا مثلا بگم کارخانه مواد شوینده!!! ولی همه ی اینا که گفتم هم سرمایه زیادی میخوان و هم بازار فروششو باید پیدا کنی اول مشخص کن بقیه امکاناتت چیه، تا ما هم بتونیم پیشنهاد بدیم |