راهنمايي درمورد فست فود كسي ميدونه ... ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمايي درمورد فست فود كسي ميدونه ... ؟ (/showthread.php?tid=13112) |
راهنمايي درمورد فست فود كسي ميدونه ... ؟ - smsyaran - 03-31-2015 12:00 AM سلام دوستان عزيز: تصميم دارم يه مغازه فست فودي راه اندازي كنم ولي متاسفانه اطلاعاتي ندارم ميشه لطفا اگر كسي تجربه داره و يا داخل اين شغل است راهنمايي كنه مثلا ميزان سرمايه . سود ماهانه . هزينه هاي . دردسر ها ش و .... چه چيزهاي داشته باشه و هر چيز ديگه . دوستان يكم عجله دارم اگه ميشه بيه راهنمايي كوچيك كنيد. ![]() RE: راهنمايي درمورد فست فود كسي ميدونه ... ؟ - smsyaran - 04-05-2015 11:20 PM دوستان كسي در مورد فست فود اطلاعاتي نداره RE: راهنمايي درمورد فست فود كسي ميدونه ... ؟ - elaheh-hosseini - 04-08-2015 01:39 PM دوست عزیز، لطفا اطلاعاتی مثل شهر ، میزان سرمایه اولیه،.. رو بنویس. به طور کلی برای راه اندازی فست فود جند موضوع رو باید مد نظر داشته باشی: 1- اگر مغازه برای خودت باشه قطعا شرایط با دادن اجاره فرق میکنه. 2- نوع منطقه راه اندازی خیلی مهمه. مسکونی یا تجاری بودن . 3- دکور مناسب و فضای کافی در راه اندازی فست فود تاثیر گذاره. 4- هزینه ها تشکیل میشه از : راه اندازی اولیه شامل دکور، جواز کسب و ...، یخچال و فر و سرخ کن و ... - هزینه های جاری هم شامل : اجاره (اگر مغازه نداشته باشی) ،نیروی انسانی، مواد اولیه روزانه و ماهانه، کرایه ، قبوض و ... حدود 2 سال پیش هزینه راه اندازی اولیه برای من حدود 60 میلیون شد . RE: راهنمايي درمورد فست فود كسي ميدونه ... ؟ - saghi_gh - 04-09-2015 11:46 AM اول پیدا کردن ی مکان خوب خیلی شرطه..تو چشم باشه یا نزدیک مرکزای خرید یا مدرسه ای جایی... بعدشم ی غذای خوب... غذای خوب خودش بهترین تبلیغه بعدشم ی دکور جدید و خلاقانه... به نظرم با کسی که قبلا این کارو داشته یا داره همکاری کن که زیر و بم کار دستت بیاد.. مشکلاتشم که همون جواز اولیه و اجازه مغازه و اب و برقو تهیه محصولات روزانس.. از قیمت خوب و کیفیت خوب و محصولات خوب استفاده کن انشالله موفق خواهی شد ![]() |