سررسید اهداف سال 94 میلیاردرهای آینده - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: سررسید اهداف سال 94 میلیاردرهای آینده (/showthread.php?tid=13087) |
سررسید اهداف سال 94 میلیاردرهای آینده - MARYAR - 03-24-2015 10:06 PM سلام دوستان حالتون چطوره امیدوارم سال و بهار خوبی را آغاز کرده باشید هر کدوم از شماها به سررسید اهداف سال های قبلتون نگاه کردید؟ سال93 به چند درصد اهدافتون رسیدید چقدر به اون خود ایده آلی که خواستید رسیدید؟ بهتون پیشنهاد میدم بدهی اهدافیتونا با 93 صاف کنید و سررسید 94تون را شروع کنید میتونیم اهداف عمومی تر را در این تاپیک برای یادآوری و امید دادن به هم بنویسیم. موفق تر باشید ![]() RE: سررسید اهداف سال 94 میلیاردرهای آینده - samiar afshari - 03-25-2015 01:38 AM سلام من سر رسید سال 1394 خودم رو باز کردم و اهداف و تلاش های لازم برای تحقق آنها را مکتوب کرده ام. پیش به سوی موفقیت... من برای موفقیت ساخته شده ام سال 1394 سال رسیدن به اهداف ماست RE: سررسید اهداف سال 94 میلیاردرهای آینده - garshasp - 03-25-2015 01:31 PM سلام من پارسال هدفی انتخاب نکردم اما امسال 2 دقیقه قبل عید 10 تا هدف اصلی ام رو در همه زمینه ها نوشتم و چون اولین سال هست هدف انتخاب میکنم از کم شروع کردم . موفق باشید |