چطور مجوز تولید شیرینی سنتی به همراه بسته بندی بگیریم ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116) +--- موضوع: چطور مجوز تولید شیرینی سنتی به همراه بسته بندی بگیریم ؟ (/showthread.php?tid=13073) |
چطور مجوز تولید شیرینی سنتی به همراه بسته بندی بگیریم ؟ - Skp - 03-19-2015 02:27 PM سلام دوستان چطور میشه که بتونیم مجوز تولید شیرینی سنتی بگیریم ؟ به طوری که روی بسته بندی و برچسب بتونیم مجوز غذا و دارو رو بزنیم ؟ البته میخوام جزو مشاغل خانگی باشه که دیگه نیاز نباشه انبار و دم و دستگاه داشته باشیم راهی هست که بشه از مشاغل خانگی اقدام کرد ؟؟ ممنون RE: چطور مجوز تولید شیرینی سنتی به همراه بسته بندی بگیریم ؟ - saadati - 03-19-2015 04:21 PM ببین تو لیست مشاغل خانگی نیست لیست هست توی نت سرچ کن RE: چطور مجوز تولید شیرینی سنتی به همراه بسته بندی بگیریم ؟ - hkonjkav - 05-20-2015 04:36 PM (03-19-2015 02:27 PM)Skp نوشته شده توسط: سلام دوستان چطور میشه با سلام دوست عزیز برای مشاغل خانگی اول میری تو سایتش و ثبت نام میکنی. در مورد مشاغل قابل ارائه شیرینی سنتی هم هست. بعد از ثبت نام باید حالا حالا ها منتظر بمونی. اما این نصف قضیه است. و کل پروسه نیست. شما باید بری دفتر جهاد سازندگی و بهت یه ورقه میدن که شرایط رو کامل توش نوشته. من خودم دنبالش رفتم. شما باید اول از بهداشت مجوز بگیری و هزار دنگ و فنگ دیگه داره اینکه میگن مشاغل خانگی خیلی وقتها به معنی این نیست که توی خونه انجام بدی مخصوصا در مورد خوراکی. منظور یه کارگاه کوچیکه. چون بهداشت شرایطی داره که مطمئنا توی خونه نمیشه تامین کرد. مثلا باید کف و دیواره ها تا سقف سرامیک یا مرمر باشه. دستشویی جدا باشه. اتاق فلان و بهمان داشته باشه. کلا به نظر من برای مواد غذایی دنبالش نری خیلی بهتره. چون فقط هزینه و دردسر داره و مشکلات زیادی برات ایجاد میشه. من خودم دارم تو خونه درست میکنم و به مشتری های خودم میدم. هیچ مشکلی هم تا الان نداشتم |