کار مسافرتی کم حجم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: کار مسافرتی کم حجم (/showthread.php?tid=13029) |
کار مسافرتی کم حجم - Papi llon - 03-13-2015 07:19 PM سلام به مولتی میلیونر های اینده نزدیک دوستان عزیز یه سوالی داشتم این که ما یکشنبه داریم میریم سفر طرف قشم البته من زیاد راضی نبودم ولی الان ک فکر میکنم میبینم میتونم ازین سفر کسب درامد کنم سرمایم حدود سه ملیون و پونضد هزار ریاله ![]() حالا از عزیزان میخوام پیشنهاداتونو بدین که چه کار کنم بهتره در ضمن بسیار کم حجم باشه امیدوارم ک جای درستی تاپیک زده باشم راستی خدا قوت مسئولین و مدیران سایت ![]() RE: کار مسافرتی کم حجم - پارمیدا وحیدی - 03-13-2015 07:28 PM سلام دوست عزیز الان چون دم عیده هر جنسی بخوای بخری یه جورایی بهت می ندازن توعید قشم و کیش و...کلا جنوب از لحاظ مسافر و جمعیت غوغاست RE: کار مسافرتی کم حجم - Papi llon - 03-13-2015 07:36 PM (03-13-2015 07:28 PM)پارمیدا وحیدی نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز ممنون از نظر شما بانوی فرهیخته من خانوادم یکسال قبله غید یعنی دو سه روز مونده به عید رفتن گناوه قیمتا کلللی ارزون بوده و خوده شهرم خلوت ولی از سال تحویل به بعد و قیمتا چن برابر شده و جای سوزن انداختن نبوده حالا من فرض و برین میگیرم که زمان خوبی برسیم و قیمت مناسب حالا پیشنهاد شما چیه میلیونر های دیگه دست به کار شید نظراته ارزشمندتونو بزارید RE: کار مسافرتی کم حجم - samiar afshari - 03-13-2015 10:21 PM سلام / طبق فرموده ی خانم وحیدی این روزا دنبال خرید جنس برای کسب درآمد نرید. به جاش این دو هفته عید رو با این پول گردش کنید و از سفرتون لذت ببرید . کسب در آمد رو به بعد از عید موکول کنید. RE: کار مسافرتی کم حجم - Papi llon - 03-13-2015 11:44 PM (03-13-2015 10:21 PM)samiar afshari نوشته شده توسط: سلام / طبق فرموده ی خانم وحیدی این روزا دنبال خرید جنس برای کسب درآمد نرید. به جاش این دو هفته عید رو با این پول گردش کنید و از سفرتون لذت ببرید . کسب در آمد رو به بعد از عید موکول کنید. ممنون از نظر شما اقای مهندس عزیزم منظوره من صرفا خرید و فروشه تنها نبود میخواستم ایده های عالیتونو برای کسب درامد بدونم حتی خیلی کم دوستان نظرتون برام بسیار ارزشمنده بازم بگید لطفا RE: کار مسافرتی کم حجم - samiar afshari - 03-14-2015 02:48 AM (03-13-2015 11:44 PM)Papi llon نوشته شده توسط:(03-13-2015 10:21 PM)samiar afshari نوشته شده توسط: سلام / طبق فرموده ی خانم وحیدی این روزا دنبال خرید جنس برای کسب درآمد نرید. به جاش این دو هفته عید رو با این پول گردش کنید و از سفرتون لذت ببرید . کسب در آمد رو به بعد از عید موکول کنید. دوست خوبم جزییاتی که فرمودید واضح نیستن. با مبلغ مورد نظر میتونید لباس های زیر زنانه بخرید و در شهرهای دیگه بفروشید. و یا در بازار درگهان پوشاکی هستند که میتونید با قیمت مناسب خرید کنید و بفروشید. ایده های دیگری هم میتونید اجرا کنید ولی در مدت عید در مسافرت نمیتوان به سوددهی خوبی رسید مگر در موارد بالا. و مگر اینکه در شهر خودتان باشید که ایده های بیشتری را میتوان انجام داد. RE: کار مسافرتی کم حجم - Papi llon - 03-14-2015 05:33 PM دوست خوبم جزییاتی که فرمودید واضح نیستن. با مبلغ مورد نظر میتونید لباس های زیر زنانه بخرید و در شهرهای دیگه بفروشید. و یا در بازار درگهان پوشاکی هستند که میتونید با قیمت مناسب خرید کنید و بفروشید. ایده های دیگری هم میتونید اجرا کنید ولی در مدت عید در مسافرت نمیتوان به سوددهی خوبی رسید مگر در موارد بالا. و مگر اینکه در شهر خودتان باشید که ایده های بیشتری را میتوان انجام داد. [/quote] ممنون مهندس افشار راهنماییت خوب بود ولی یکم برنامه عقب افتاد در نتیجه زمانه خوبی نمیرسیم ب اونجا |