سرمایه گذاری با 150 تا 180 ملیون - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: سرمایه گذاری با 150 تا 180 ملیون (/showthread.php?tid=12996) |
سرمایه گذاری با 150 تا 180 ملیون - saeed.ahmadi11 - 03-08-2015 05:43 PM سلام دوستان من میخوام با 150 تا 180 میلیون یه جایی سرمایه گذاری کنم . البته خودم به ماشین آلات سنگین علاقه دارم اما هیچ تخصص یا زمینه ای ندارم توش . میخوام کارم بیشتر صنعتی با تولیدی باشه . لطفا دوستان پیشنهادات خودشون رو بدن پیشاپیش متشکرم RE: سرمایه گذاری با 150 تا 180 ملیون - rezaeee - 03-08-2015 07:11 PM من به این نتیجه رسیدم با سرمایه هایی در حد مال شما، بهترین راه اینه که بری یک کارخونه فعال یا نیمه فعال صنعتی رو اجاره کنی. اینطوری هم سریعتر وارد کار میشی و هم چم و خم کار رو زودتر یادمیگیری. اگر سود کنی سال بعد کارخونه رو میخری یا برای تاسیس مشابهش میری دنبال وام و ... اگرم ضرر کردی به نسیت ضررت خیلی کمتر هست تا اینکه بخوای از اول بری دنبال وام یا قرض های چند صد میلیونی و میلیاردی! یه راه کم خطر تر و بهتر تر! هم اینه که بری یک کارخونه که ظرفیت تولید خالی داره(که اغلبشون دارن) رو پیدا کنی، و اون ظرفیت خالی رو شما ماده اولیه بریزی و مدیریت و فروشش رو برعهده داشته باشی و نهایتا یک درصد از فروش، و یا یک اجاره نه چندان بالا به مدیر کارخونه بدی. این هم یک تیر و چند نشونه به نظرم امیدوارم موفق باشی RE: سرمایه گذاری با 150 تا 180 ملیون - samiar afshari - 03-08-2015 08:43 PM سلام اگر به ماشین آلات سنگین علاقه داری، یه مدتی رو در موردش تحقیق کن و مهارت های لازم رو یاد بگیر - از ماشین آلات استفاده کن؛ در صورتیکه باهاش موافق بودی، انجامش بده. در مورد کارهای دیگه هم: باز اول باید مهارت لازم رو یاد بگیری، سپس اقدام کنی>> در زمینه تولیدی: ( تولیدی کیف و کفش - تولیدی مانتو و پوشاک - تولیدی لوازم یدکی اتومبیل و ... ) قبلش تحقیق کنید. از جاتون بلند شید، همت کنید و از همین الان شروع کنید. RE: سرمایه گذاری با 150 تا 180 ملیون - saeed.ahmadi11 - 03-08-2015 11:21 PM دوستان دیگه نظری ندارن ؟ RE: سرمایه گذاری با 150 تا 180 ملیون - Arialp - 03-03-2017 04:02 AM من با این مقدار پول میزنم تو کار معدن البته قبلش بازار یابی میکنم بعدش پول کم اومد دلم میگیرم |