منم شروع کردم با پیگیری تاسیس موسسه آزاد آموزشی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: منم شروع کردم با پیگیری تاسیس موسسه آزاد آموزشی (/showthread.php?tid=12995) |
منم شروع کردم با پیگیری تاسیس موسسه آزاد آموزشی - niazpayam - 03-08-2015 01:07 PM هی منم دارم شروعی دوباره میکنم ![]() بعد از کلی علافی و کار بیخود واسه افراد قدر ناشناس تصمیم گرفتم یک چیز ماله خودم داشته باشم و هر چی شد ماله خودم باشه ![]() من میخوام موسسه آموزش آزاد بزنم و تازه امروز رفتم فرمشو گرفتم انشالا موافقت بشه با شرایط و بتونم ادامه کار بدم ![]() میخوام سمج باشم ایندفعه و ول نکنم ![]() من تو همدانم و هر کس کلاس و فضا خواست برای کلاس خصوصی و یا خواست مدرس ما باشه با سابقه مفید ازش دعوت میکنم بیاد تو جمع ما بزودی بعد از تاسیس فعلا بابای RE: منم شروع کردم با پیگیری تاسیس موسسه آزاد آموزشی - pishbar - 03-08-2015 04:29 PM امیدوارم موفق باشید برای موسسه آموزش آزاد از کدوم سازمانها باید مجوز گرفت؟ شرایطش چطوریه؟ RE: منم شروع کردم با پیگیری تاسیس موسسه آزاد آموزشی - mehdi53gh - 05-25-2015 12:54 AM توی تهران میشه رد؟ هزینه و مجوز؟ RE: منم شروع کردم با پیگیری تاسیس موسسه آزاد آموزشی - ssssssss.ash - 06-29-2015 01:47 PM ما هم به امیدخدا میخوایم آموزشگاه بزنیم. رشته دانشگاهیمون نیست ولی من و همسرم هردو تافل و آیلتس داریم و خیلیییی تجربه تدریس. اولین قدمی که برای آموزشگاه برداشتم این بود که یه دفترچه داشتم از اولن روز شغل دبیریم نقاط ضعف یا قوت موسسه رو توش مینوشتم تا برای آموزشگاه خودم بکار بگیرم. برای مجوز تاسیس آموزشگاه هم میشه از آموزش و پرورش منطقه مجوز گزفت هم از وزارت ارشاد. تو هر جایی هم میشه تاسیس کرد حتی تهران. RE: منم شروع کردم با پیگیری تاسیس موسسه آزاد آموزشی - blogeab - 11-14-2015 01:16 AM میشه یکی کامل توضیح بده که واسه یک آموزشگاهی که توش همه چی بشه آموزش داد (مثل زبان، حسابداری، کامپیوتر و...) چه مجوزی لازمه و از کجا باید گرفت؟ |