یک میلیاردر چگونه می اندیشد؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: یک میلیاردر چگونه می اندیشد؟ (/showthread.php?tid=1299) صفحه ها: 1 2 |
یک میلیاردر چگونه می اندیشد؟ - نیکزاد قاسم - 12-12-2011 11:43 PM یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت است. (پیامبر اکرم) زندگی هر کس به نوع رویاها و آرزوهای یش و به نوع سوالاتی که برای خود و زندگی اش می کند بستگی دارد بسته به اینکه شما چه می اندیشید به همان صورت نیز زندگی خود را شکل می دهید . در واقع به معنی دیگر یعنی " به من بگو چه در سر داری تا بگویم در آینده زندگی ات چگونه خواهد شد " انسان های بزرگ سوالات بزرگ از خود می پرسند . به نظر شما سوالاتی که یک میلیاردر از خود می پرسد چیست ؟ RE: یک میلیاردر چگونه می اندیشد؟ - goldmen - 12-13-2011 01:06 PM من اول با خودم خلوت ميكنم.....يكم تمركز تا اروم بشم.... بعد يا خودم تجسم ميكنم يا يك آينه ميزارم جلوم واز تصوير تو آينه ميپرسم: 1- تو كيستي؟ 2- تو چه ميخواي از زندگي؟ 3- دليلت براي زندگي كردن؟ 4- گذشته ات را بگو؟ 5- براي آينده چه برنامه اي داري؟ 6- چي داري؟ 7- چي ميخواي؟ 8- الان كجايي؟ بعد نتيجه ميگرم از جواب سوال هام..... راه درست ر و انتخاب ميكنم RE: یک میلیاردر چگونه می اندیشد؟ - 3ObHaN - 12-13-2011 02:36 PM من هميشه از خودم ميپرسم كه راه رو درست اومدم يا نه ! اگه درست اومده باشم ميشينم اين لنگ و ميندازم رو اون لنگ ، يه ليوان قهوه ميخورم و به خودم افتخار ميكنم . اگه راه رو اشتباه اومده باشم ، درحالي كه دارم به راه اشتباه خودم ادامه ميدم ، با يه استراتژي درست ، مسير درست رو پيدا ميكنم و جوري مسير غلط رو به مسير درست پيوند ميدم ! ولي هيچوقت نصفه كاره كارم رو ول نميكنم . RE: یک میلیاردر چگونه می اندیشد؟ - کامیار کاظمی - 12-13-2011 02:48 PM روش من برای انجام این کار چیست؟ از این بدتر هم ممکن بود بشود؟ همان طور که از این بهتر هم امکان دارد! RE: یک میلیاردر چگونه می اندیشد؟ - mosafer bedar - 12-13-2011 02:59 PM سلام دوستان گرام معمولا عبارت الخیر و فی ماوقع در ذهن من تداعی می شود. RE: یک میلیاردر چگونه می اندیشد؟ - مهدی گل محمدی - 12-13-2011 11:30 PM من هم همیشه به الان خودم فکر می کنم چون الان ما آدما مهمتر از گذشته و آینده ماست. من همیشه از خودم این سوالو می پرسم که الان چه کاری باید انجام بدم که فردا حسرت انجام ندادنش رو نخورم؟ RE: یک میلیاردر چگونه می اندیشد؟ - shahram......32 - 12-13-2011 11:47 PM ايا سهم واقعي من از زندگي همين شرايطيه كه الان دارم؟اگه سهمم بيشتره پس بسم الله............ RE: یک میلیاردر چگونه می اندیشد؟ - jahanagahi - 12-14-2011 02:43 AM سئوالی که یک میلیارد از خود می پرسد اینست : فلانی توانست پس من هم می توانم. روز به روز برای رسیدن هدف بزرگتری تلاش می کند. RE: یک میلیاردر چگونه می اندیشد؟ - koroshparsi - 12-28-2011 12:07 PM درود چرا من نتونم؟ اگه دیگران تونستن قطعا من هم میتونم کاری رو که میخام انجام بدم. بدرود RE: یک میلیاردر چگونه می اندیشد؟ - jahanagahi - 12-28-2011 07:44 PM (12-13-2011 11:47 PM)shahram......32 نوشته شده توسط: ايا سهم واقعي من از زندگي همين شرايطيه كه الان دارم؟اگه سهمم بيشتره پس بسم الله............ نه. بسم الله . نوشتن هدف و...... |