یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن (/showthread.php?tid=1295) صفحه ها: 1 2 |
یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - ناصر صادقی - 12-11-2011 10:37 PM امروز قصد دارم در این تاپیک چند کسب و کار را برای میلیادر شدن خدمت دوستان قرار بدم البته این کسب و کارها برای راه اندازی نیاز به سرمایه گذاری کلان در حدود 1 تا 6 میلیارد تومان لازم دارن هر چند این مطالب به درد خیلی از دوستان نخوره چون بیشتر بدرد کسانی میخوره که سرمایه های کلانی دارن شاید خیلی از دوستان تمایل داشته باشن همچنین کسب و کارهائی رو شروع بکنن. طرح تولید سولفات پتاسیم: سولفات پتاسیم یک کود شیمیائی موثر در تقویت در تقویت خاک در عمل آوری انواع درختان و باغات و محصولات زراعی است.در کشور ما به گزارش آزمایشگاههای خاک وزارت جهاد کشاورزی خاک زمین های کشاورزی ازتاسیم خالی شده است.و در برخی مناطق کشور میزان پتاسیم خاک حتی از فسفر هم کمتر گزارش داده شده استکه علت آن هم عدم جایگزینی است. با اینکه میزان جذب پتاسیم خاک به اندازه جذب ازت است.کود پتاس برای جبران این کمبود به خاک اضافه نشده است.در حال حاضر بخش عمده نیاز کشور از طریق واردات جبران می شود و نیاز داخل طبق گفته کارشناسان 650000 هزار تن در سال است. چکیده نتایج اقتصادی طرح ظرفیت: 30000 تن سولفات پتاسیم مواد اولیه اصلی :کلرید پتاسیم(وارداتی-صادراتی) و اسید سولفوریک زمین مورد نیاز:5000 متر مربع ساختمان: 2500 متر مربع تعداد کارکنان در سه شیفت: 35 نفر برق:پست 250 کیلو وات ساعت آب:75 متر مکعب روزانه کل سرمایه مورد نیاز:6 میلیارد تومان برگشت سرمایه :2 سال پس از تولید جمع بندی:با توجه به نیاز شدید داخلی و بدون محاسبه رشد مصرف درآینده و بازار بالقوه صادراتی در کشور های همسایه,ایجاد حداقل 20 واحد 30 هزار تنی سولفات پتاسیم دارای بهترین توجیه اقتصادی است و امکان ایجاد این واحدها در سراسر کشور جهت تامین کود مورد نیازشان و خود کفائی استان فراهم است. طرح تولید اسید سولفوریک: اسید سولفوریک یک متده استراتژیک صنعتی است,به طوری که معیار صنعتی بودن کشورها بر اساس میزان مصرف این اسید سنجیده می شود. این اسید در تولید طیف وسیعی از کالاها مصرف می شود.تا جائی که با وجود تولید انبوه این ماده توسط واحئ های دولتی و خصوصی پیش بینی می شود در سال 92 با کمبود 300 هزار تنی این مواد مواجه باشد.ضمنا صنایع نوپا در کشور های همسایه نوید تقاضای موثر مصرف حداقل 1 میلیون تنی را در آینده نزدیک می دهند. که فرصت بی نظیری در اختیار تولید کنندگان کشورمان قرارمی دهد.ایم محاسبات مستند به کل ظرفیت فعلی و در دست ساخت آینده تولید اسید در کشور است. چکیده نتایج اقتصادی طرح: ظرفیت:30000 تن اسید سولفوریک مواد اولیه اصلی: گوگرد زمین مورد نیاز:5000 متر مربع ساختمان :2000 متر مربع تعداد کارکنان در سه شیفت:35 نفر برق: پست 150 کیلو وت ساعت آب:51000 متر مکعب در سال کل سرمایه مورد نیاز:4 میلیارد تومان برگشت سرمایه دو سال پس از تولید جمع بندی:با توجه به نیاز فعلی بازار داخلی و بدون محاسبه رشد مصرف درآِینده و بازار بالقوه صادراتی در کشور های همسایه ایجاد حئاقل 10 واحد 30000 تنی اسید سولفوریک درآِنده دارای توجیه اقتصادی است و امکان ایجاد این واحد ها در سراسر کشور فراهم است.اما چنانچه نزدیک بازار مصرف به ویژه مناظق مرکزی و مرزی ایجاد شود دارای ارزش افزوده بیشتری خواهد بود. RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - shahram......32 - 12-11-2011 11:45 PM طرح هاي جالبيه ولي متخصص اين كارا بايد باشي تا بتوني كامل انجامشون بدي يا بايد حسابي پول داشته باشي تا از تخصص بقيه استفاده كني RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - avan - 10-16-2012 01:35 AM سلام یه سوال داشتم کسی میدونه پنل تی شرت ال ای دی حساس به صدا چطور کار میکنه ؟ و هزینه پنل چقدر میشه ؟مواد لازمش چی هستند ؟ RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - yu3f - 10-16-2012 10:53 AM کل سرمایه مورد نیاز جفتش خیلی بالاس. ما می خوایم میلیاردر بشیم هنوز نشدیم ک انقد داشته باشیم برای سرمایه گذاری. البته به بزرگان جسارت نمی کنم خودمو میگم. فکر می کنم غالبا دنبال ایده هایی هستند ک سرمایه گذاری مالی کمتری بخواد ولی بجاش خودشون تلاش ۳-۴ برابر و تخصص حداکثر رو بزارن. حداقل من اینطورم. و با شرایط مملکت بازگشت سرمایه ۲ ساله فک می کنم یکم زیاده. (نظر شخصی) RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - nehzat - 11-04-2012 02:23 AM تو را خدا این طرحهای آبکی را ندید اگه ما این همه پول داشتیم که اینجا نبودیم RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - ناظم ارشد - 11-04-2012 09:15 AM (11-04-2012 02:23 AM)nehzat نوشته شده توسط: تو را خدا این طرحهای آبکی را ندید اگه ما این همه پول داشتیم که اینجا نبودیم اگر شما انقدر سرمایه ندارید دلیلی بر آبکی!! بودن طرح نیست لطفا به مطلبی که بیان می کنید توجه کنید، فردی که طرح را قرار داده است برای یافتن و قراردادن آن زحمت کشیده است، هزاران طرح دیگر در سایت موجود است و افراد زیادی نیز سرمایه لازم را دارند که این طرح ها جرقه ای برای انهاست. RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - mteam - 11-04-2012 10:36 AM ما اگر بزرگ فکر نکنیم به کوچک ها نمیرسم وای به روزی که کوچک فکر کنین که آن موقع به هیچ هم نخواهیم رسید بقول ناظم گرامی این طرحها جرقه ایست برای مطرح شدن طرحهای دیگر - RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - ghresh - 05-13-2013 05:07 PM سلام دوست عزیز و خوبم امیدوار هستم پیروز و موفق باشی طرح های ارائه شده توسط جنابعالی بسیار خوب و پسندیده است مطلبی که در اینجا هست و باید به اون اشاره کنم این مورد میباشد که خیلی از دوستان ما در این سایت دارای تخصص های بالا در مطالب ارائه شده نیستن و این یک واقعیتی هست که اکثر این عزیزان به دنبال راهی میگردند تا بتوانند در این شرایط موجود ، کاری و درآمدی حداقل قابل قبول داشته باشند . بنده پیشنهاد میکنم مطالب و راهکارهائی ارائه گردد که در توان اکثریت دوستان باشد . مطمئنا برای ماهیگیری ابتدا باید از صید ماهیهای کوچک تر شروع کرده و به مرور زمان و با کسب تجربه و تهیه وسایل حرفه ای تر به سراغ صید کوسه و نهنگ رفت . به امید صید آبزیان بزرگتر توسط همه دوستان حاضر در این سایت RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - mortizmortiz - 05-13-2013 08:10 PM دوست من چون سرمایه لازم واسه این طرح شما بیش از یک میلیارد هستش لذا لازمه که اول شخص میلیاردر باشه تا این طرح ها به دردش بخوره به نظر حقیر اسمش رو بگذاریم: طرح هایی برای میلیاردر ماندن RE: یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن - مسعود کوچولو - 05-13-2013 11:07 PM (12-11-2011 10:37 PM)ناصر صادقی نوشته شده توسط: امروز قصد دارم در این تاپیک چند کسب و کار را برای میلیادر شدن خدمت دوستان قرار بدم البته این کسب و کارها برای راه اندازی نیاز به سرمایه گذاری کلان در حدود 1 تا 6 میلیارد تومان لازم دارن هر چند این مطالب به درد خیلی از دوستان نخوره چون بیشتر بدرد کسانی میخوره که سرمایه های کلانی دارن شاید خیلی از دوستان تمایل داشته باشن همچنین کسب و کارهائی رو شروع بکنن.ممنون.عالی بود...تشکر و سپاس فراوان... |