سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کمک در مورد فروش فیلم و کارتون در بازار های هفتگی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179)
+--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182)
+--- موضوع: کمک در مورد فروش فیلم و کارتون در بازار های هفتگی (/showthread.php?tid=12873)

کمک در مورد فروش فیلم و کارتون در بازار های هفتگی - imanahrami - 02-20-2015 02:22 AM

سلام به همه دوستان من تازه با انجمن آشنا شدم و بعد از مطالعه مطالب چون من زیاد فیلم دانلود می کنم تصمیم گرفتم فیلم های خودم رو توی بازار های هفتگی بفروشم از دوستانی که در این زمینه فعالیت دارند راهنمایی می خواستم که چطوری باید فیلم رو بر روی دی وی دی رایت کنم که بر روی تمامی دستگاه های خانگی اجرا بشود همراه با زیر نویس بعد از کجا می تونم دی وی دی خام و سایر ملزوماتم رو تهیه کنم که مناسب تر در بیاد و سود خوبی داشته باشم

RE: کمک در مورد فروش فیلم و کارتون در بازار های هفتگی - imanahrami - 02-20-2015 11:08 AM

کسی نبود در این زمینه راهنمایی کنه

RE: کمک در مورد فروش فیلم و کارتون در بازار های هفتگی - مهدی 1 - 02-20-2015 11:47 AM

سوالاتی که داشتید را در گوگل سرچ کنید ، برای همه اش نرم افزارهای زیادی معرفی شده ، اما از بابت کاری که می خواهید انجام بدید ،آیا می دونید عواقب اینکار در صورت گیر افتادم چیه ؟!
خرید دیسک هم می تونید از سایت فینال.ir انجام بدید که قیمت های عمدش مناسب هست

RE: کمک در مورد فروش فیلم و کارتون در بازار های هفتگی - sinap - 02-20-2015 02:21 PM

دوست عزیز پیشنهاد میکنم وارد این کار نشید ، غیرقانونی هست
فکرتون رو گشترش بدید کارهای بهتری هم میشه کرد Wink