درخواست راهنمایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: درخواست راهنمایی (/showthread.php?tid=12829) |
درخواست راهنمایی - br.aliakbari - 02-15-2015 01:35 PM با سلام و وقت بخیر بنده مدیر عامل یک شرکت هستم ساختمان بزرگی را با امکانات آمفی تئاتر، کلاس، سالن های جلسات، کارگاه، خوابگاه ، ناهار خوری، و....در اختیار دارم. اما متاسفانه 20 کیلومتر از شهر دور هستم. عمده فعالیت شرکت آموزش در یک زمینه تخصصی است که کفاف مخارج را نمی دهد. لطفا بفرمایید با این امکانات و مشکلی که به لحاظ بعد مسافت از شهر دارم چه درآمد زایی را می توانم داشته باشم؟ ممنون RE: درخواست راهنمایی - پارمیدا وحیدی - 02-15-2015 01:39 PM میشه لطف کنید بگید واسه کدوم استان هستید؟ سالن آمفی تئاترتون و میتونید در اختیار یه گروه نمایشی بدید الان دم عیده و کار و کاسبی اونا هم خیلی میگره مشکل مسافت و مشتری رو هم خودشون حل میکنن سالن های جلسات و ... یه کم بیشتر در مورد نحوه کارتون توضیح بدید تا بیشتر بتونیم راهنمایی کنیم |