راهنمایی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی (/showthread.php?tid=12746) |
راهنمایی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی - mpersia - 01-31-2015 09:08 PM سلام. من میخوام تولیدی ظروف یکبار مصرف گیاهی راه اندازی کنم. الآن در حال ارزیابی و کسب اطلاعات درباره این صنعت هستم تا بتونم با اشراف اطلاعاتی کامل، کارم رو شروع کنم. لطفا اگر دوستان اطلاعاتی در هر زمینه از این صنعت دارند، من را راهنمایی کنند (از هزینه اولیه دستگاه گرفته تا بازار ظروف و استقبال مردم و ظرفیت صادرات و سود این صنعت و ...) . با تشکر فراوان RE: راهنمایی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی - مهدی 1 - 01-31-2015 10:33 PM به آلومینیوم فکر کنی بهتره گیاهی هزینه بالای محصول و هزینه بالای تجهیزات تولید = از دست دادن بازار RE: راهنمایی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی - هورداد - 02-01-2015 04:38 PM من هم با آلومینیومی موافقم... خط تولید و مواد اولیه گیاهی خیلی گرونه و بازار نداره... اما آلومینیومی خیلی بازار خوبی داره. من هم فروشنده ظروف یکبار مصرف هستم و هر روز داره به مشتری های آلومینیومی بیشتر میشه... RE: راهنمایی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی - mpersia - 02-01-2015 05:27 PM (01-31-2015 10:33 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: به آلومینیوم فکر کنی بهتره با تشکر از راهنماییتون. اگر امکان داره و اطلاعاتی درباره هزینه و بازار ظروف آلومینیومی دارید، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. |