سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راه اندازی فست فود و چالش های پیش رو - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: سرمایه گذاری (/forumdisplay.php?fid=58)
+---- موضوع: راه اندازی فست فود و چالش های پیش رو (/showthread.php?tid=12737)



راه اندازی فست فود و چالش های پیش رو - mohajer89 - 01-30-2015 08:58 PM

سلام
مدت سه سالی است که بنده در حال مطالعه در زمینه راه اندازی فست فود هستم
بنده ساکن همدان هستم
با توجه به شرایط همدان و به نوعی زیاد بودن دست در این زمینه احساس میکنم فست فود در این شهر جوابگو نیست
در حال بررسی روی دو گزینه هستم
کیش و تهران
ممنون میشم نظر خودنون را در مورد این دو شهر بفرمایید


RE: راه اندازی فست فود و چالش های پیش رو - alireza almasi - 01-31-2015 12:06 AM

بنظر من برای کار فست فود انتخاب مکان در اولویت های بعدی میباشد,در این کار اول زیبایی و رعایت بهداشت محل مشتری را جلب میکند,دوم کیفیت مواد و مزه منحصر نسبت به رقبا وسوم قیمت گذاری مناسب باز هم نسبت به رقبا,شما با رعایت این سه اصل در هر شهری که باشید به مرور زمان به نتیجه مطلوب مدنظر خودتون برسید.


RE: راه اندازی فست فود و چالش های پیش رو - پارمیدا وحیدی - 01-31-2015 12:19 AM

شما سرمایه تون چقده؟
بالا شهر تهران میخواید راه اندازی کنید یا پایین شهر؟
سعی کنید اگر توی شهر خودتون یه دانشگاه به چشمتون خورد که کنارش فست فود نیست سعی کنید همون جا توی همدان بزنید نزدیک یه دانشگاه مطمئن باشید درآمدتون خیلی بیشتر میشه چون میدونید که دانشجو ها عادت دارن از غذای دانشگاه ایراد بگیرن


RE: راه اندازی فست فود و چالش های پیش رو - mohajer89 - 01-31-2015 12:36 AM

سرمایه حدود سیصد میلیون


RE: راه اندازی فست فود و چالش های پیش رو - اقاي ايـــده - 01-31-2015 01:03 AM

(01-31-2015 12:36 AM)mohajer89 نوشته شده توسط:  سرمایه حدود سیصد میلیون

درود
ببنيد300 تا الان توي بانك 1 ساله 6 تا ميده

اول يك حساب كتاب كنيد ببنيد ايا هزينه نهايي شما حداقل سود شما كه اين 6 تومان هست رو در مياره يا نه؟
سپس اگر شرايط مساعد بود اقدام كنيد

نميگم كاري نكنيد و پول رو بذاريد توي بانك. موضوعي كه وجود دارد اين هست كه در خيلي از فعاليت ها اگر درست و واقع بينانه محاسبه انجام شود سود نهايي كمتر بعد از كلي زحمت و مشقت حتي كمتر از بانك هم خواهد بود

هزينه اجاره محل+ هزينه افراد+هزينه اب و برق و گاز+ ماليات+ عوارض
نسبت به نوع و اندازه كار فرق ميكند.

يك ساندويچ فروشي داريم كه با يك فروشگاه 5 متري و يك نفر فعال هست. يك مدل داريد با اندازه 200 متر با 10 نفر پرسنل

در مورد مكان بايد قبلش مراجعه حضوري به اون نقطه از شهر داشته باشيد. سپس بعد از بررسي اقدام كنيد.
اينكه كدام شهر بهتر هست بصورت سربسته هست و كلي فقط ميتوان نظر داد.


RE: راه اندازی فست فود و چالش های پیش رو - niknafs - 01-31-2015 02:48 AM

همونطور که گفتن با یک طراحی داخلی منحصربفرد و ارایه محصول متفاوت(حتی در حد گذاشتن اسمای جدید رو غذاهاتون توی منو) میتونید موفق باشید حتی توی همون همدان