..خونه قدیمی.. - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: ..خونه قدیمی.. (/showthread.php?tid=12724) |
..خونه قدیمی.. - sam127 - 01-27-2015 12:45 AM سلام بچه ها من اهل یزدم یه سوال : اونور عید 100 میلیونی دستم میاد به نظرتون عاقلانه هستش که یه خونه قدیمی بخرم تو یکی از محلات سنتی یزد و تبدیلش کنم اول به فست فود و کافی شاپ سنتی و بعدش کم کم تبدیلش کنم به رستوران سنتی و بعدشم هتل سنتی ؟ با توجه به ازدیاد فراوان هتل و فست فود سنتی تو یزد درضمن رشته درسیمم گردشگری و هتلداری هستش RE: ..خونه قدیمی.. - HG3030 - 02-12-2015 01:00 AM همين الان يك بنده خدايي تو يكي از اين انجمن ها دو سه ساليه شيريني يزدي ميخره و درصد ميكشه روش و پست ميكنه سايت هم زده سرش هم خيلي شلوغه مهم ايده است RE: ..خونه قدیمی.. - Danial_Javadi - 08-04-2015 02:33 AM سلام عنوان تاپیک رو کاش مرتبط ب موضوع میزدین... مثلا کافی شاپ فست فود و یا رستوران سنتی... خونه ی قدیمی ، اولین چیزی که به ذهن آدم میاد خرید وفروش ملک قدیمیه. درضمن هرچیزی که مربوط به شکم باشه یه فرصت بالقوه اس. و اگر به خوبی مدیریت کنین و ایده های خلاقانه بر اساس نیاز مردم و منطقه طراحی و اجرا کنین مطمئنا یکی از میلیاردرهای آینده ی ایران خواهید بود. |