راه اندازی پرده سرا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: راه اندازی پرده سرا (/showthread.php?tid=12524) |
راه اندازی پرده سرا - ریحانه 32 - 12-19-2014 03:42 PM سلام دوستان خوبم,,اگر کسی در مورد گسترش پرده سرا و مراحل ان اطلاعی دارد لطفا من را راهنمایی کند,ممنونم,[/align][/size] RE: راه اندازی پرده سرا - yunespc - 12-19-2014 04:43 PM سلام مراحل مشخصه شما ابتدا اگر مهارت ندارید با رفتن به اموزشگهای فنی حرفه ای و یا کار در کارگاههای تولیدی یاد میگیرید بعد شروع به اجاره مغازه میکنید و تبلیغات میکنید و فعالیتتون رو شروع میکنید RE: راه اندازی پرده سرا - ریحانه 32 - 12-19-2014 08:52 PM سلام خدمت جناب RE,,,ببخشید من کامل توضیح ندادم,,,من دو تا مدرک فنی حرفه ای راسته دوز و نازک دوز گرلاوین دارم,با ۵سال سابقه کار ,,,,در خانه کارگاه پرده دوزی دارم ,,,و الانم مشغول به کارم,,,اما برای گسترش پرده سرایم تصمیم گرفتم که وام خود اشتغالی بگیرم بعد ببرم تو مغازه در شهر,,,,,,میخواستم اگر کسی فوت فن مغازه دازی را بلد باشه و از تجربه خوبی بر خورد دار باشد لطف کند من را راهنمایی کند تا برای تشکیل مغازه در شهر با مشکلات کمتریروبه رو شوم,,,, |