سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شبکه اینترنت ملی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: شبکه اینترنت ملی (/showthread.php?tid=1252)

صفحه ها: 1 2

شبکه اینترنت ملی - morteza1 - 12-04-2011 02:54 PM

سلام در مورد اینترنت ملی چی میدونید؟
دوسه روزه که شبکه 7 یه برنامه رو به این موضوع اختصاص دادن
یکی از مسئولا میگفت که یه مودم هست برای اتصال به شبکه ملی لازمه و قیمتش 100000 تومانه که قسطی هم واگذار میکنن پهنای باندش 2 مگابایت هست یعنی سرعتش فوق العاده بالاس مودم رو شرکت های خصوصی خواهند فروخت همچنین نمایندگی هم به افراد اعطا میکنن
کلا هر اطلاعاتی دارید در میون بذارید
به نظرتون چطوری میشه از این اینترنت ملی درآمد کسب کرد ؟ایده هاتون رو بگید و تبادلل نظر کنیم

RE: شبکه اینترنت ملی - mjdehghani - 12-04-2011 06:46 PM

اینترنت ملی یا اینترانت . شما فقط به داخل کشور دسترسی داری و کلاً از جهان خارج بدوری .از خوبیاش اینه که آدم چش وگوش بسته می مونه . از بدیاش هم ، اصلاً بدی نداره

RE: شبکه اینترنت ملی - 3ObHaN - 12-04-2011 07:25 PM

جهنم باشه پول توش باشه !
به ما چه كي به كيه ! روش كار كنيم تا بتونيم از اب خيلي گل الود مملكت ماهي بگيريم !‌

RE: شبکه اینترنت ملی - pesar368 - 12-04-2011 09:07 PM

اگر اینترنت ملی در کنار اینترنت باشه فوق العاده است .
شاید همه فکر کنن که سرعت اینترنت تو ایران پایینه . ولی واقعیت اینه که سرعت بالاست ولی دولت به خاطر مسائل مختلف محدود اش کرده .
توی اینترانت ملی دیگه این محدودیت ها نیست . کارهای خیلی بزرگی میشه کرد .

یکی از خوبی های اینترانت ملی : هدفمند شدن کاربران .
مثلا فرض کن به جز ایمیل و گوگل ، چه تعدادی از کاربران از سایت های ایرانی استفاده می کنند ،
اگر همه ی این افراد رو به سمت اینترانت ملی هدایت کنیم . عملا میلیاردرها تومان صرفه جویی میشه .

یکی دیگه از خوبی های اینترانت ملی :
موتور جستجوی ایرانی ، شبکه اجتماعی ایرانی ، ایمیل ایرانی و هزاران ایده ی خارجی دیگه که با اینترانت ملی شانس بیشتری برای موفقیت خواهد داشت.

RE: شبکه اینترنت ملی - mjdehghani - 12-04-2011 09:38 PM

در کل معنی اینترنت نمیده و فکر کنم به جای www بایدcww باشه .

RE: شبکه اینترنت ملی - morteza1 - 12-04-2011 11:42 PM

به نظر من باید از حالا روی ساخت سایت و ایده ها کار کرد تا به محض شروع این طرح از کسی عقب نیوفتید
بزرگای انجمن هم نظر بدن آقای کاظمی و.........

RE: شبکه اینترنت ملی - shahram......32 - 12-05-2011 12:01 AM

(12-04-2011 09:07 PM)pesar368 نوشته شده توسط:  اگر اینترنت ملی در کنار اینترنت باشه فوق العاده است .
شاید همه فکر کنن که سرعت اینترنت تو ایران پایینه . ولی واقعیت اینه که سرعت بالاست ولی دولت به خاطر مسائل مختلف محدود اش کرده .
توی اینترانت ملی دیگه این محدودیت ها نیست . کارهای خیلی بزرگی میشه کرد .

یکی از خوبی های اینترانت ملی : هدفمند شدن کاربران .
مثلا فرض کن به جز ایمیل و گوگل ، چه تعدادی از کاربران از سایت های ایرانی استفاده می کنند ،
اگر همه ی این افراد رو به سمت اینترانت ملی هدایت کنیم . عملا میلیاردرها تومان صرفه جویی میشه .

یکی دیگه از خوبی های اینترانت ملی :
موتور جستجوی ایرانی ، شبکه اجتماعی ایرانی ، ایمیل ایرانی و هزاران ایده ی خارجی دیگه که با اینترانت ملی شانس بیشتری برای موفقیت خواهد داشت.
علي اقا واقعا ذهن مثبت انديشي دارين/بايذ از كمترين فرصت ها بيشترين استفاده رو كرد.صددرصد خيلي ها با اين كار ميلياردر ميشن

RE: شبکه اینترنت ملی - saeed225 - 12-05-2011 12:35 PM

به نظر من هم از فرصتهایی که با اجرای این پروژه پیش میاد باید استفاده کرد . توی سیاست میگن باید طوری عمل کرد که همه تهدیدها رو به فرصت تبدیل کرد حالا اینجا هم این مساله صادقه . از دو زاویه میشه نگاه کرد یکی اینکه اجرای این پروژه ما رو محدود میکنه ( به داخل کشور) دوم اینکه فرصتهای جدید کاری پیش میاره که میشه ازشون استفاده کرد و قدمهای مثبتی در راستای اهدافمون برداشت.

RE: شبکه اینترنت ملی - pesar368 - 12-05-2011 03:04 PM

من دارم روی نرم افزاری کار می کنم که ترجمه ی گوگل رو به عنوان ورودی بگیره . بر اساس ساختار زبان فارسی مرتب اش کنه و یک متن قابل فهم ارائه کنه .
این نرم افزار بر روی مرورگر کروم سوار خواهد شد .
اگر این پروژه با موفقیت انجام بشه . می تونیم کل اینترنت رو به صورت فارسی روی اینترانت ملی داشته باشیم .
اگر فقط ویکی پدیا رو به فارسی ترجمه کنیم و هر هفته آپدیت کنیم . بعید میدونم از وقایع اینترنت عقب بیافتیم .
فقط هزینه ها به شدت کاهش پیدا می کند .
و به قول دوستان ، فرصت های بسیار زیادی برای جوانان ایرانی بوجود میاد . شاید گوگل دیگری در راه است .....

به همت و به سلامتی جوونای خلاق و میلیاردر ایرانی که هیچ محدودیت براشون وجود نداره . همش فرصته .

RE: شبکه اینترنت ملی - 3ObHaN - 12-05-2011 07:47 PM

ميتونيم يه كاري بكنيم .
تو مالزي خيلي از سايت ها فيلترند ، اما از مركز فيلتر هستن يعني وقتي وارد سايت ميشي نميتوني دسترسي پيدا كتي چون سايت از خوت دفتر مركزي براي اي پي مالزي فيلتر شده
حالا ما ميتونيم از اين ايده برداري كنيم
ما ميتونيم بريم و نمايندگي سايت ها رو بخريم .
با دولت هماهنگ كنيم ، نمايندگي سايت ها رو بگيريم و به اي پي هاي مختلف بفرشيم
نظرتون چيه ؟ شدنيه به نظرتون ؟