سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایجاد شغل؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130)
+---- موضوع: ایجاد شغل؟ (/showthread.php?tid=12514)

ایجاد شغل؟ - e_goli626 - 12-17-2014 12:10 PM

سلام روز بخیر میخوام بدونم اگه فردی نه پول داشته باشه برای سرمایه کار و نه مهارت و تخصص خاص آیا بازهم میتونه شغلی داشته باشه؟یا برای خودش بسازه؟
با تشکر

RE: ایجاد شغل؟ - delsaa - 12-17-2014 01:27 PM

(12-17-2014 12:10 PM)e_goli626 نوشته شده توسط:  سلام روز بخیر میخوام بدونم اگه فردی نه پول داشته باشه برای سرمایه کار و نه مهارت و تخصص خاص آیا بازهم میتونه شغلی داشته باشه؟یا برای خودش بسازه؟
با تشکر

بله خیلیا فقط با یه ایده ی کوچیک شروع کردن 10_004
و به جاهای خووووب رسیدن

RE: ایجاد شغل؟ - مهدی 1 - 12-17-2014 05:39 PM

اراده مصمم و پشتکار قوی که باشه ، همه چی حله

RE: ایجاد شغل؟ - avan - 12-17-2014 07:44 PM

باز خوبه میدونی نه سرمایه داری نه تخصص همین نکته قابل قبولیه که مثل جوونای امروز پرادعا نیستی اما اینکه پرسیدی میشه شغلی داشت یا نه بله میشه اما درامد یه همچین مشاغلی که نه سرمایه داشته باشی نه تخصص اغلب پایینه مثل کارگری ، نگهبانی ، باربری و غیره اما اگه الان واسه یه یادگیری یه تخصص یا مهارت اقدام کنید تا پنج سال اینده یک حرفه ایی میشید

RE: ایجاد شغل؟ - هورداد - 12-17-2014 07:49 PM

میشه چند تا از این ایده های کوچیک رو بفرمایید؟شاید برای اعضا جرقه ای بودند...
الان من چندین مدل وبسایت دارم اما چون شرایط مدیریتشون رو ندارم عملا موفق نشدم.
مثلا سایت مشاور املاک بسیار زیبایی دارم با کلی امکانات و امکان ثبت ملک توسط نمایندگان شهرهای دیگر به همراه پروفایل شخصی برای هر نماینده و یا امکان ثبت توسط مالک اما چون بنگاه ندارم عملا کاربر نداره...
و یا یه سایت پاساژ مجازی دارم که اسکریپتش رو ترجمه کردم و نظیر نداره اما چون خودم بازاری نیستم نتونستم خوب جاش بندازم مخصوصا در شهر کوچیکی مثل زنجان کاربرد نداره...
اسکریپتی دارم که کاربران با عضویت توش میتونن وبسایت و بلاگشون رو ثبت کنند و لینک ثابتی بهش بگیرن تا کاربران رو اون لینک هدایت کنند تا به سایتشون امتیاز بدهند که امکاناتش کامل هستش اما تکی کاربرد نداره باید در کنار انجمنی برای نقد و بررسی سایت ها باشه که این یعنی نیاز به یه مدیر که تمام وقت روش وقت بذاره...
اسکریپت دیگه ای نوشتم که توش میشه اکانت های ف/ی/س/ب/و/ک و گوگل و یاهو و... رو فروخت.درسته ساختن این اکانت ها رایگان هستش اما مگه چند تا king@gmail.com میشه ساخت؟ از این اسکریپت برای فروش دامنه هم میشه استفاده کرد اما باز تکی جواب نمیده و باید در کنارش یه اد لیست یاهو داشت و کلی برای تبلیغاتش خرج کرد...

این ها نمونه ای از سایتهای خیلی ساده ای هستند که تونستم بسازم.به نظر شما عدم موفقیتشون به دلیل عدم توانایی من هستش یا شرایط ایران؟

در ضمن دوستانی که ایده های اینترنتی دارند اما دانش عملی سازیشون رو ندارند میتونن روی کمک من حساب کنند، حاضرم به صورت درصدی در سود ایده شریک بشم...

RE: ایجاد شغل؟ - مهندس روح الله زاهد - 12-18-2014 01:13 AM

سلام ودرود بی پایان
نداشتن تخصص و سرمایه بسیار مهم هست ولی مطلق نیست ونمیشه گفت فقط افراد متخصص و با سرمایه پولدار میشن و هستن .
نه دوست عزیز اینطور نیست

انیشتین میگه تخیلات بسیار مهم تر از دانسته ها هست .انیشتین قدرت تخیل بسیار بسیار بالایی داشته وقوانین زیادی رو در عالم تخیل تونسته تجسم کنه و ببینه چه اتفاقاتی میفته و قانون کشف کنه

بله دوست عزیز شما ایده ناب و خلاقیت ناب داشته باش همه چی حله .قرار نیست همه کارها رو خودت انجام بدی
ایده ناب ودخلاقانه داشته باش نتونی اجراش کنی از دیگران کمک میگیری

موفق و نوید باشی

RE: ایجاد شغل؟ - مهندس روح الله زاهد - 12-18-2014 01:16 AM

یه چیز دیگه هم بگم دوستانه
پیش دوستان و آشنایان و همه کس خودتو از همه پایین تر بگیر ولی پیش خودت , خودتو دست کم نگیر و اعتماد به نفس داشته باش