کمک در خرید نایلکس درجه 2 و 3 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120) +---- موضوع: کمک در خرید نایلکس درجه 2 و 3 (/showthread.php?tid=12465) |
کمک در خرید نایلکس درجه 2 و 3 - مهندس روح الله زاهد - 12-04-2014 05:31 PM باسلام و درود خدمت دوستان و اساتید عزیز خسته نباشید دوستان باتوجه به اینکه بنده شرکت تبلیغاتی دارم و کار چاپ سیلک انجام میدهم و از جمله آن چاپ روی نایلون هست و باتوجه به اینکه قیمت خرید رنایلون درجه 1 بالاست در نتیجه هزینه هر کیلو چاپ پلاستیک بالا میره در نتیجه میخاستم ببینم آیا دوستان و اساتید جایی رو سراغ دارن که نایلون درجه 2 و درجه 3 داشته باشن؟ RE: کمک در خرید نایلکس درجه 2 و 3 - مهدی 1 - 12-04-2014 09:16 PM با شرکت هایی که رول را تولید می کنند ، تماس بگیرید مطابق سفارش از مواد اولیه مختلف استفاده می کنند البته جرقه گیری فراموش نشه RE: کمک در خرید نایلکس درجه 2 و 3 - مهندس روح الله زاهد - 12-05-2014 10:26 AM این نایلونای رولی جه جوریه؟ آیا نایلون آماده شدست که پشت.سرهم به هم بسته شده یا نه ؟ RE: کمک در خرید نایلکس درجه 2 و 3 - مهدی گل محمدی - 12-05-2014 12:14 PM با توجه به این که خودم مدت یک سال تو این کار فعالیت میکردم.این اشتباه ترین کار ممکنه که شما میخواید نایلکس درجه 2 و 3 به مشتری بدید... به نظر من شما باید هر سه جنس رو جلوی دید مشتری بزارید و فرق هارو بهشون بگید.تا اینکه مشتری خودش انتخاب کنه. من خودم که اینطوری کار میکردم. برای خرید نایلون و نایلکس هم باید تشریف ببرید بازار،خ 15 خرداد،بعد از پامنار ،پله نوروز خان اونجا کلا مرکز فروش نایلون و نایلکس هست .یکیشون که خودم باهاش کار میکردم:وارد پله نوروز خان که شدید جلوتون یه چهارراه هستش.که میرید سمت راست به انتها که رسید سمت چپ یه مغازه به آخر مونده....آدم منصفی هست... RE: کمک در خرید نایلکس درجه 2 و 3 - مهندس روح الله زاهد - 12-05-2014 03:13 PM سلام ودرود خیلی ممنون از جواب شما بنده هم در حال حاضر نایلون درجه یک.دارم ولی اکثر مشتری به دلیل قیمت بالا متمایل به درجه 2 یا 3 هستن حالا هم تصمیم دارم که نایلون درجه1و2و3 رو داشته باشم تا مضتری هرجور خواست براش چاپ کنم جایی که شما میگید همه جور داره درجه 1 درجه 2 درجه3؟ RE: کمک در خرید نایلکس درجه 2 و 3 - مهدی گل محمدی - 12-05-2014 03:23 PM بله اونجا مرکز نایلون و نایلکسه همه مدل ها و همه رنگ ها هستش... این فروشگاهی هم که گفتم همه چی داره RE: کمک در خرید نایلکس درجه 2 و 3 - مهدی 1 - 12-05-2014 03:44 PM (12-05-2014 10:26 AM)ROHALAH1371 نوشته شده توسط: این نایلونای رولی جه جوریه؟ نایلون رول با عرض و تای مشخص توسط کارخانجات تولید می شه ، و بعد توسط دستگاه های دستی یا نیمه اتوماتیک سر و ته دوزی و بعد هم پرس می خوره حالا یا دسته رکابی یا بیضی شکل ظاهری رول ها مثل پلاستیکی هست که کتابفروشی ها برای جلد کتاب و دفتر می فروند. اگر رول بخرید و بدید براتون سر و ته دوزی کنند خیلی براتون با صرفه در میاد RE: کمک در خرید نایلکس درجه 2 و 3 - مهندس روح الله زاهد - 12-05-2014 07:11 PM بسیار عالی ممنون از لطف شما دوستان عزیز امیدوارم همیشه پیروز و سر بلند باشید و همیشه و همیشه شاداب ودلشاد باشید RE: کمک در خرید نایلکس درجه 2 و 3 - YashaR1989 - 12-06-2014 12:52 PM برای نایلون و نایلکس میتونی به خیابان جمهوری خیابان آذربایجان خیابان باستان بری اکثر تولید کننده های بزرگ تهران اونجا هستن البته مغازه هاشون کوچیکه اما از نظر حجم تولید بالایی دارن و با هر کیفیتی بخوای دارن یکی هم نایلون سپید هست تو خیابان مولوی که درجه یک فقط کار میکنه RE: کمک در خرید نایلکس درجه 2 و 3 - مهندس روح الله زاهد - 12-06-2014 05:53 PM سلام ودرود خیلی خیلی ممنون ازشما |