ایجاد کار در سوله و یا زیر زمین بزرگ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: ایجاد کار در سوله و یا زیر زمین بزرگ (/showthread.php?tid=12399) |
ایجاد کار در سوله و یا زیر زمین بزرگ - beniamin - 11-21-2014 08:38 PM سلام من شیراز ساکن هستم و یک سوله بزرگ در یکی از شهرستان های استان فارس در اختیار دارم اما نمیدونم چه کاری در اونجا بزنم که هم درآمدش خوب باشه. و هم به چندتا جوون کمک کنم؟ و اگر بتونم وام بگیرم 100 میلیون سرمایه دارم. خواهش میکنم افرادی که میتونند راهنمایی کنند برای تاسیس و احداث یک کار خوب پیشنهاد بدن. علاوه بر این سوله یک زیرزمین بزرگ زیر پارکینگ یک آپارتمان هم دارم اما متاسفانه هیچ ایده ای برای کار ندارم. RE: ایجاد کار در سوله و یا زیر زمین بزرگ - مهدی 1 - 11-21-2014 09:23 PM کمپوست قارچ تولید کن فوق العادست RE: ایجاد کار در سوله و یا زیر زمین بزرگ - beniamin - 11-21-2014 11:24 PM (11-21-2014 09:23 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: کمپوست قارچ تولید کن درآمدش خوبه؟ بازار کار داره؟ |