از كجا بايد شروع كنم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: از كجا بايد شروع كنم (/showthread.php?tid=12342) |
از كجا بايد شروع كنم - داريوش 28 - 11-09-2014 11:30 AM سلام دوستان ميليارد اميدوارم حالتون هميشه خوب باشه و كسب و كارتون براه خدمتتون عارضم كه من تا حالا به هركاري دست زدم نتونستم بجايي ك ميخواستم برسم نرسيدم و كلا ورشكست شدم(پرورش بلدرچين و مرغ تخم گذار بومي- چاپ سيلك ولي به هر دليلي نشد كه بشه).الان با سرمايه منفي زير خط اعداد طبيعي مثبت بنظرتون چيكار ميتونم بكنم ![]() ![]() ![]() RE: از كجا بايد شروع كنم - reza.keyfi - 11-09-2014 08:40 PM (11-09-2014 11:30 AM)داريوش 28 نوشته شده توسط: سلام دوستان ميليارد سلام دوست عزیز کارهایی که شما انجام دادید نیازمند سرمایه بوده و کارهای موفقی هستند شاید شما رویه و بدون تحقیق واردش شدین . در عین حال هیچ وقت امیدوتون و از دست ندین خود من هم همینطوری شدم ولی با عزم و توکل به خدا از صفر شروع کردم . بستگی به میزان تجربه و سرمایه و اطلاعاتتون نسبت به کارهای کم سرمایه باشه . اگه مبلغ تعیین کنین فکر کنم بهتر بشه مشورت داد و همچین تجارب و سنتون . RE: از كجا بايد شروع كنم - tan-graphic - 11-09-2014 10:16 PM سلام اتفاقا شما کارهای خوش درآمد و بروزی رو شروع کردین ولی احتمالا 1 جای مهم مثل بازاریابی یا خرید و نگه داری مناسب رو اشتباه رفتید کاش ره نمیکردید بدنبال کار جدید برید - شروع هر کاری خاک خوردن و از جیب خوردن و ماهها کسب منفی داره باید دوره اش میگذشت تا به سود دهی میرسیدید الانم دیر نیست میتونید تجربه های گذشته رو دوباره به کار ببندید ولی اینبار با شناسایی و حذف اشتباهات |