من هم شروع کردم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: من هم شروع کردم (/showthread.php?tid=12338) |
من هم شروع کردم - javadse - 11-08-2014 08:05 PM دوستانی که در زمنیه بازاریابی تجربه دارن لطفا" راهنمایی بفرمایند . سلام چند وقتی بود که پروژه ساختمانی که صبح ها مشغولش بودم تمام شده بود البته من آنجا بیشتر ناظر بودم اما تخصص من عمران و اینطور چیزا نبود تجربه اولم بود ، بهر حال بیکاری صبح ام من رو داشت از لحاظ روحی به دردسر میانداخت تااین که چند وقتی است شروع به بازاریابی کردم ، البته در زمینه سالاد ها آماده است ولی هنوز نتونستم جایی رو بگیرم ولی قدم های اولم هست و برای موفقیت باید بیشتر تلاش ، تجربه ، علم آموزی و تمرین کنم . البته این کار بعنوان شغل دوم من محسوب می شود و بعدالظهر ها کارمند هستم . ضمنا" یک دفتری در سناباد دارم و امیدوار هستم بتونم چندتا برند دیگه رو هم بعنوان بازاریابی قبول کنم . از دوستان اگر کسی تمایل به همکاری دارد با شماره 09399336405 تماس بگیرد یا همین سایت پیام بزارید در حال حاضر نیاز به بازاریاب (منشی / فروشنده )تلفنی دارم . ضمنا" از اساتید و دوستان که در این سایت زحمت می کشند متشکرم و سایت بسیار مفیدی است. |