پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن (/showthread.php?tid=12314) صفحه ها: 1 2 |
پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن - MARYAR - 11-04-2014 06:41 PM دوستان عزیزی که در شهرهای دیگر هستند حتما جای شما در مراسم تولد خالی خواهد بود. پیشنهاد میکنم همه دوستان بخصوص دوستان شهرهای دیگر یک پیغام تصویری (فیلم کوتاه با موبایل از خود گرفته) و یا صوتی (صدای خود را که پیغامشان بر روی آن ضبط شده) به رسم یادگاری برای انجمن ارسال کنند ما سعی میکنیم همه این پیغام ها را بصورت یک کلیپ تصویری درآورده و در جلسه حضوری با اجرای آن برای اعضای حاضر ، یاد همه دوستانی که دلشان پیش ما بود و حاضر نبودند را گرامی بداریم! دوستان اگر مایل به ارسال متن هم هستند لطفا در قالب یک فایل ورد با اسم خود برای من ارسال کنند تا در تابلوی یادگاری که به همین مناسبت تهیه و توسط اعضا به عنوان یادبود امضا میشود قرار داده شود. ایمیل : unc.iran@yahoo.com و یا می توانید به نرم افزار وایبر آقای کاظمی با شماره 09394861455 ارسال کنید. البته دوستان حاضر در جلسه هم در صورت تمایل میتوانند در این کلیپ با ارسال فیلم و پیغام صوتی خود حاضر باشند. و صد البته هیچ چیز جای حضور گرم و صمیمی شما عزیزان را نخواهد گرفت و امید حضورتان را داریم! ![]() RE: پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن - Elixir - 11-04-2014 11:59 PM واااااای چه عالــــــــــــــــــــــــــــــی.. RE: پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن - MARYAR - 11-05-2014 04:15 PM ببینم اولین پیام صوتی را کی می فرسته هااااا RE: پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن - Elixir - 11-05-2014 07:12 PM خانوم معاونت میگم پیام ها ویژگی خاصی باید داشته باشه؟ مثلا اسممونو یا نام کاربری رو بگیم یا نگیم؟ آهنگ بزاریم روش یا نزاریم خودتون میخواید بزارید؟ +ببخشید هستم فرزند لطفا ![]() RE: پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن - MARYAR - 11-05-2014 07:21 PM عزیزم کاملا این پیام ها آزاده بدون هیچ محدودیتی اگر نام کاربریتون و شهرتونو بگید که یادگاری روی سی دی انجمن خواهد ماند اگرم دوست نداشتید نگید. منتظرمممممم پیغاماتونو زود زود بفرستیددد RE: پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن - اقاي ايـــده - 11-06-2014 12:55 PM سلام من فرستادم ![]() اگر خوب نبود حذفش كنيد ![]() RE: پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن - MARYAR - 11-06-2014 01:35 PM عالیههههه داداش سجادددددد بابا سوپرایزمون کردیداااا واقعا ممنون سپاس ویژه از این کلیپ و هدیه عالی RE: پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن - اقاي ايـــده - 11-06-2014 01:45 PM (11-06-2014 01:35 PM)MARYAR نوشته شده توسط: عالیههههه داداش سجادددددد بابا سوپرایزمون کردیداااا خواهش ميكنم اين كمترين كاري بود كه ميشد از راه دور انجام داد اميدوارم ساير دوستاني هم كه نميتواند حضوري شركت كنند اينكارو انجام بدند RE: پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن - MARYAR - 11-08-2014 07:14 PM منتظر ارسال آثار ارزشمند شما هستم ایمیل : unc.iran@yahoo.com و یا نرم افزار وایبر آقای کاظمی با شماره 09394861455 RE: پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن - Elixir - 11-10-2014 11:45 AM با ارسال فایل های صوتی یا تصویری خود یادگاری از خود در ذهن انجمن حک کنیم.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |