پردرامدترین شغل یا سرمایه گذاری با۲۵۰ میلیون تومن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: پردرامدترین شغل یا سرمایه گذاری با۲۵۰ میلیون تومن (/showthread.php?tid=12291) صفحه ها: 1 2 |
پردرامدترین شغل یا سرمایه گذاری با۲۵۰ میلیون تومن - amiradam - 10-31-2014 05:46 PM درود بر اساتید و میلیاردرهای محترم سایت. بنده امیر هستم از تبریز دانشجوی کامپیوتر و یکی از مشتاقان پر و پا قرص میلیاردر شدن!!! خب دوستان عزیز من ۲۵۰ میلیون تومن سرمایه دارم و میخوام از هر راهی که شده بیشترین درامد رو باهاش بدست بیارم و چند برابرش کنم. نظر خودم اینها هستش: پرورش قارچ پرورش شتر مرغ یا مرغداری شغل یا سرمایه گذاری در خارج پرورش گل های زینتی بساز بفروش سکه واردات خودروهای پلاک ارس و... دوستان این تمام سرمایه زندگیم هست و اینده ساز پس حتما منو از نظرات و پیشنهادات ارزشمندتون بهره مند کنید بینهایت ممنون منتظر شما هستم...... RE: پردرامدترین شغل یا سرمایه گذاری با۲۵۰ میلیون تومن - Skp - 10-31-2014 06:24 PM (10-31-2014 05:46 PM)amiradam نوشته شده توسط: درود بر اساتید و میلیاردرهای محترم سایت. با ۲۵۰ ت خیلی کار ها میشه کرد RE: پردرامدترین شغل یا سرمایه گذاری با۲۵۰ میلیون تومن - amiradam - 10-31-2014 06:34 PM (10-31-2014 06:24 PM)Skp نوشته شده توسط:ممنون از توجهتان(10-31-2014 05:46 PM)amiradam نوشته شده توسط: درود بر اساتید و میلیاردرهای محترم سایت. خب درسته خیلی کار میشه کرد ولی دنبال بهترینش هستم.... مثلا یک هکتار زمین بخرم مرغداری بزنم یا پرورش گل زینتی بدم... دوستان میلیاردر لطفا نظر بدید.... RE: پردرامدترین شغل یا سرمایه گذاری با۲۵۰ میلیون تومن - Skp - 10-31-2014 06:43 PM یه پیغام خصوصی زدم واست ج بده RE: پردرامدترین شغل یا سرمایه گذاری با۲۵۰ میلیون تومن - amiradam - 10-31-2014 09:41 PM اساتید نظری ندارن؟؟؟؟؟ RE: پردرامدترین شغل یا سرمایه گذاری با۲۵۰ میلیون تومن - afshin67 - 10-31-2014 11:02 PM میتوی بری سر باغ کیوی بخری که دوهزار تا دوهزارو پونصد تومنه و بزاری تو سردخونه و عید بفروشی که پارسال قیمت خرید تو سردخونه سه هزارو پونصدتومن بود RE: پردرامدترین شغل یا سرمایه گذاری با۲۵۰ میلیون تومن - Saeed.MD - 11-01-2014 12:46 AM زود بازده ترین و پر درآمد ترین ایده با این پول پرورش قارچ هستش RE: پردرامدترین شغل یا سرمایه گذاری با۲۵۰ میلیون تومن - amiradam - 11-02-2014 12:14 PM یعنی تو این سایت کسی نیست منو بتونه به طور جدی راهنمایی کنه؟؟؟ RE: پردرامدترین شغل یا سرمایه گذاری با۲۵۰ میلیون تومن - yeki - 02-09-2015 09:03 AM خیلی ها با 50 میلیون تومان کسب و کار بزرگی رو تشکیل میدهند بنظر من بهتر است پولتون رو تقسیم بر سه یا بر دو کنید و به یک کسب و کار اکتفا نکنید که اگر یکی شکست خورد دیگری پشتوانه خوبی برای حفظ سرمایه تان شود RE: پردرامدترین شغل یا سرمایه گذاری با۲۵۰ میلیون تومن - rezaeee - 02-09-2015 12:45 PM سلام از بچگی به ما میگفتن عجله کار شیطونه! بنظرم حتی اگر 6 ماه صرف تحقیق و رسیدن به جواب همین سوال که چه کار کنم بکنی ضرر نمیکنی! سعی کن بری تک تک کارهایی رو که نوشتی از نزدیک ببینی. مسلما همون اول از یکسری بدت میاد و کلا بیخیالش میشی. حالا میتونی یک مدت بری و رایگان توی اون شغل های باقیمونده کار کنی تا همه چم و خمش رو ببنی. توی این مرحله هم باز از یکسری خوشت نمیاد و اونارو هم کنار میذاری. و خلاصه اینطوری میتونی به هدفت برسی! ضمن اینکه توی این پروسه ممکنه شغل ها و کارهای جدیدی هم پیدا کنی که قبلا اصلا بهش فکر نکرده بودی یا نمیشناختی! و یا اصلا ایده ی جدیدی در یکی از این کارها به ذهنت برسه که تا واردش نشی این ایده رو نمیبینی! بنظرم این علمی ترین و منطقی ترین(و البته سختترین) راهه ولی انتخابت مسلما خیلی بهتر خواهد بود |