همفکری برای انتخاب نام یک شرکت خدمات پشتیبانی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: وام ، مالیات و ثبت شرکت (/forumdisplay.php?fid=10) +--- انجمن: قوانین ثبت شرکت در ایران (/forumdisplay.php?fid=13) +--- موضوع: همفکری برای انتخاب نام یک شرکت خدمات پشتیبانی (/showthread.php?tid=12262) |
همفکری برای انتخاب نام یک شرکت خدمات پشتیبانی - danial_belfi - 10-27-2014 12:35 PM دوستان عزیز سلام قراره یک شرکت نصب و پشتیبانی مبلمان راه بندازم که زیر مجموعه یک شرکت تولیدیه بزرگه و قراره به اون شرکت خدمات بده و محصولاتشون را نصب کنه و پشتیبانی کنه و کلا با مشتریان او شرکت در ارتباط مستقیم باشد. برای این کار یک شرکت سهامی خاص هم می خوام ثبت کنم. اگر میشه در مورد انتخاب یک نام عالی برای این شرکت به من کمک کنید. می تونید نام کامل رو بگید یا کلمات کلیدی یا حتی فقط مشخصات یک نام خوب رو با توجه به موضوع شرکت بگید یا چند تا مثال بزنید تا خودم ایده پیدا کنم. به هر حال هر جور که می تونید لطفا کمک کنید. یک نکته بگم اینکه این شرکت ممکنه بزرگ بشه و کارهای نصب و پشتیبان شرکت های تولیدی دیگر رو هم بخواد بگیره. ممنون از وقتی که میذارید. ![]() RE: همفکری برای انتخاب نام یک شرکت خدمات پشتیبانی - MARYAR - 10-27-2014 04:25 PM نصب مبلمان ایرانیان و کلمه اختصاری و برندش = نصلمان (نصب+مبلمان) RE: همفکری برای انتخاب نام یک شرکت خدمات پشتیبانی - danial_belfi - 11-08-2014 11:58 AM (10-27-2014 04:25 PM)MARYAR نوشته شده توسط: نصب مبلمان ایرانیان و کلمه اختصاری و برندش = نصلمان (نصب+مبلمان) دوست عزیز ممنون از راهنماییت. اما یه نکته است اون هم اینکه اگر به چند نفر که تو بحث نیستن بگی نصلمان چیه فکر می کنی چند درصدشون می گن " احتمالا شرکت نصب مبلمانه" RE: همفکری برای انتخاب نام یک شرکت خدمات پشتیبانی - tan-graphic - 11-08-2014 05:58 PM مبلیران بهین مبل نصابان منصوب مبلان |