موقعیت برای اخذ نمایندگی توسط رابط - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: موقعیت برای اخذ نمایندگی توسط رابط (/showthread.php?tid=12225) |
موقعیت برای اخذ نمایندگی توسط رابط - behroz.rivandi - 10-17-2014 02:48 AM با سلام خدمت تمامی دوستان بنده درگیر شروع کردن کاری بودم که اتفاقی یکی از اقوام که دست نزدیکی به مقامات دارند رو دیدم و پس از مشورت با ایشان به بنده وعده دادند که نمایندگی هر چیزی رو که بخوام برام میگیرن ، بنده هم ذهنم حسابی درگیر شده که از ایشون نمایندگی چی رو بخوام که اولا در خراسان رضوی نباشه، بیشتر از 100 میلیون تومان سرمایه نخواد و پول ساز و بازار خوبی داشته باشه فقط شما عزیزان میتونید مشاوره بدین و پشتم به شما گرمه راهنمائی کنید ، 6 ساعت از این موضوع میگذره و بنده 6 ساعت دارم توی اینترنت سرچ میکنم در مورد نمایندگی ها RE: موقعیت برای اخذ نمایندگی توسط رابط - tondar12 - 10-17-2014 01:14 PM نمایندگی پست بانک به همراه عابر بانک عالیه! RE: موقعیت برای اخذ نمایندگی توسط رابط - behroz.rivandi - 10-17-2014 04:34 PM پست بانک اوایل خوب بود ، چون دست زیاد نبود ، همین طوری هم میتونم با 10 تومان نمایندگیشو بگیرم ولی اطرافم 4 نفر هستند از اشنایان که دفتر پیشخوان دارن ولی خبری نیست بعلاوه اینکه دردسر زیادی هم داره و الان مجوز بخش های مختلف رو هم به سختی میدن کسی در مورد مجوز حفر چاه عمیق چیزی میدونه ؟ اگه بتونم مجوز چاه عمیق بگیرم که 2 - 3 تا استخر پیاده کنم ماهی قزل پرورش بدم چطوره ؟ بهتر نیست ؟ فقط میخوام بدونم حفر چاه توسط کدوم اداره و نهاد انجام میشه و چه مسائلی دخیل هست RE: موقعیت برای اخذ نمایندگی توسط رابط - tondar12 - 10-17-2014 10:02 PM عزیز همون عابر بانکش برات کافیه!!! RE: موقعیت برای اخذ نمایندگی توسط رابط - جوان - 10-18-2014 01:01 PM سلام دوست گرامی. به عنوان یک برادر کوچکتر عرض می کنم و قصد جسارت ندارم. ادعا بر هر پایه و اساس خصوصا با این شکل و شمایل که هر نمایندگی و ... کمی غیر واقعی است! علی ای حال پیشنهاد بنده این است که بر اساس توان مندیهای خود تصمیم بگیرید. دوست صمیمی ای دارم، صاحب نام هم هستند و نمایندگی نفت پارس در غرب و شمال تهران دست پسر ایشان است ولی در طول این 2 سال دریغ از 1 ریال درآمد! شاید اگر این نمایندگی دست من یا شما بود میلیاردها فروش ماهیانه نصیبمان میشد! سر خودتان را شلوغ نکید و بر اساس آنچه که از عهده اش بر می ایید تصمیم اتخاذ نمایید. درود. ![]() RE: موقعیت برای اخذ نمایندگی توسط رابط - behroz.rivandi - 10-19-2014 11:08 AM (10-17-2014 10:02 PM)tondar12 نوشته شده توسط: عزیز همون عابر بانکش برات کافیه!!! میشه شرایط اخذ و میزان کارمزدش رو بفرمائید ؟ تا جائی که بنده اطلاع دارم بسته به تراکنش روزانه سود بهت تعلق میگیره (10-17-2014 10:02 PM)tondar12 نوشته شده توسط: سلام دوست گرامی. ممنون از راهنمائیتون اگر امکانش هست شرایط نمایندگی رو برام ارسال کنید تا تحقیق کنم RE: موقعیت برای اخذ نمایندگی توسط رابط - tondar12 - 10-19-2014 02:26 PM فک کنم میلیونی 4000 باشه! البته به پول های تو حسابت هم سود روزانه بالایی تعلق میگیره! منظورم پول مردمه که تو حسابشون توی بانک شماست!!!! |