سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
استفاده از تجربه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: استفاده از تجربه (/showthread.php?tid=12220)



استفاده از تجربه - moreez - 10-15-2014 10:32 PM

یا عرض سلام و خسته نباشید
خدمت میلیاردرهای آینده
میخاستم از کسایی که تو کار پرورش مرغ گوشتی بودن چنتا سوال بپرسم
ممنون میشم که جواب بدین
من یه انباری 50 متری دارم که خالیه(قبلا توش پرورش ورمی کمپوست انجام میدادیم)
که از چهار طرف انباری،دوطرفش وصله به خونه همسایه ها دو طرف دیگشم میخوره به زمینای کشاورزی
میخاستم بپرسم اگه بخایم که مرغ پرورش بدیم آیا بوی فضولاتش انقدری هس که باعث اذیت شدن همسایه ها بشه؟
اگه بوش زیاد باشه میشه با تمیز کردن انباری بصورت روزانه این مشکلو حل کرد؟
خلاصه این که هر راهکاری به ذهنتون میرسه ممنون میشم که به منم انتقال بدین تا استفاده کنم
بازم خیلی ممنون


RE: استفاده از تجربه - kochiloo - 10-16-2014 02:29 AM

سلام دوست گرامی
از شنیده هام مینویسم براتون...
جدیداً باب شده که از فضای 1 متری پنج برابر برداشت و بهره وری انجام میدهند...یعنی استفاده از قفسهای 5 طبقه.
این قفسها، کفی 2 لایه طوری دارند و بین لایه های زیرین قفس باید رول کاغذ بکشی برای فضولات مرغها.
این کفیها بصورت روزانه یا بنا به تشخیص خودت قابل تعویض هستندو چونکه کاغذی هستند قابلیت کمپوست بهمراه فضولات رو داره.
برای آبخوری هم با یه پمپ کوچک و سیستم آبخوری اتوماتیک براحتی میتونی مکانیزه کنی کارگاهت رو و طراحیهای جالب و زیبایی برای دان خوری و آبخوریهای قفسی توی بازار هست.
مرغ و جوجه ها احتیاج به فضایی برای دویدن و راه رفتن ندارند..به همین خاطر استفاده از قفس جز فنآوریهاییست که اتفاقاً ابداع آن و به قولی اختراعش توسط ایرانیها انجام شده...مثلاً اگر در یک متر مربع میشد 7 جوجه رو طبق استاندارد تعیین کرد..با این روش از یک متر فضا میتونی 5 برابر برداشت کنی با همون هزینه سرمایش و گرمایش و برق و سایر هزینه ها...
برای بوی فضولات بعرض برسونم که طی دوره ی حداکثر 2 ماهه اگه مرتباً کفی ها رو تعویض کنی مشکلی به آنصورت نداره.
ولی اگر بتونی به فاصله ی یک کیلومتری که استاندارد شهری و صنعتی این طرح هست به بیرون انتقال بدی کارگاه رو بهتر هست.
صنعت مرغ و گوشت توی ایران بازار تشنه و خوبی داره...زیرا هنوز واردات وجود داره...
امیدوارم با همت و تلاش و پشتکار بتونی بهترین نتیجه رو بگیری...
با کارشناسان این رشته حتماً مرتبط بشو...
تحصیل کرده های این رشته رو چیزهایی ازشون شنیدم که هاج و واج میمونی...مثلاً تفاوت درجه گرمایش 26 و 27 درجه یک درجه ی نا محسوس برای ما انسانها هست ولی برای ماکیان بشدت بر روی جیره ی غذاییشون تأثیر داره و باعث کاستن سود شما میشه...زیرا به طبع این افزایش دمایی مرغها مصرف آب و دانه رو بیشتر میکنند و در صورت تآمین نبودن بموقع ، علاوه بر هزینه ی جیره ی آب و غذا..در انتها مرغها به وزن مناسب در سن 45 روزگی نرسیده اند و هر روز اضافه نگهداشتن هم خودش مشمول هزینه های کارگاهتون میشه.
کارشناس دام و طیور زیاد هستند که میتونند مشاوره بهتون بدهند و برای 2 ماه کنار شما باشند و زیاد زیاد که بخواهند هزینه بگیرند برای این 2 ماه 300-400 تومان هست با بالاترین نرخ نوشتم.
پیروز باشید.


RE: استفاده از تجربه - moreez - 10-16-2014 06:22 PM

واقعا ممنونم جناب koid1361

مرسی
باید همینکارو بکنم یعنی از تحصیل کرده های توی این رشته البته کساییم که تجربشم دارن بپرسم بهتره

دستتون درد نکنه................