کمک فوری - روش فروش دوربین دست دوم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: کمک فوری - روش فروش دوربین دست دوم (/showthread.php?tid=12199) |
کمک فوری - روش فروش دوربین دست دوم - Fela.Want - 10-13-2014 02:04 AM سلام به همه ی دوستان عزیزم به میلیاردرهای آینده ی ایران نمی دونم چرا ولی انگار همه چی قراره با ما بجنگه ولی خب زندگی نمی دونه ما هم باهاش می جنگیم زندگی من همونطور که اطلاع دارید بیشتر از یک فصل هست دگرگون شده همونطوری شدم که عاشقش بودم اتفاقاتی افتاد و "کیبورد" ازم امروز گرفته شد برام خیلی تلخ بود ولی باید این سختی ها رو طی کرد تا 40 سال دیگه اسطوره صدا زده بشی یا نه؟ میخوام دوربین کوچیکم رو بفروشم یه دوربین کنن پاورشات 4000 و باهاش یه کیبورد تازه بخرم گفتم که از وام گرفتم و قرض گرفتن چیزی متنفرم شده باشه کیسم رو می فروشم شده باشه خیلی چیزای قابل فروشم رو میفروشم و باهاش مسیرم رو ادامه میدم شاید خیلی هاتون بگین خب برو کار کن!!! ولی دوست من یکماه میتونم خیلی چیزا یاد بگیرم من خوشبختانه وقت خالی توی زندگیم ندارم دارم برای موسیقی وطنم تلاش می کنم این ریسک رو می کنم و از خیلی از اتفاقاتی که میتونست توی زندگیم بیفته چشم پوشی می کنم منتی نیست وظیفه ایه که همه در مقابل وطن مون داریم... میخوام منو راهنمایی کنید که چطور و کجا بهتره دوربینم رو بفروشم تا ضرر نکنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر همان آقای سلطان اعتماد به نفسی که داره کل غرورشو میذاره زیر پاش... RE: کمک فوری - روش فروش دوربین دست دوم - mahdi450 - 10-13-2014 02:34 PM سلام دوست عزیز توی هر زندگی فراز و نشیب های فراوانی وجود داره که اگر بخوای به مقصدی که مد نظر داری برسی باید از همه اونها عبور کنی امیدوارم هرچه زودتر مسیر رو به روت بازشه میتونی دوربینت رو تو سایت دیوار بفروشی یه سرچ کنی میبینی یه قیمت خوب بزار حتما مشتریت پیدا میشه موفق باشی RE: کمک فوری - روش فروش دوربین دست دوم - Fela.Want - 10-18-2014 04:17 PM با تشکر از شما دوست عزیز توی سایت دیوار قرار دادم ولی هنوز نتونستم بفروشمش تقریبا قیمت نصف بازار رو گذاشتم امیدوارم هر چه زودتر به فروش بره ممنون از دلگرمیتون موفقتر باشید دوست عزیزم RE: کمک فوری - روش فروش دوربین دست دوم - sinap - 10-19-2014 12:20 AM توی سایت ایسام بزار مزایده اگه به قیمت مورد نظرت رسید بفروش RE: کمک فوری - روش فروش دوربین دست دوم - tan-graphic - 10-19-2014 11:38 PM اگه میخواین تعویض کنید حتما برید توپخونه - باب همایون اگر خواستین هم عکس و مشخصاتش رو برام بفرستید میتونم از بابام بپرسم چه قیمتی داره تا بدونید حدودا چقدر باید قیمت بزارید RE: کمک فوری - روش فروش دوربین دست دوم - Fela.Want - 10-29-2014 03:41 PM سلام و خسته نباشید متشکرم از راهنمایی هاتون هنوز نتونستم بفروشمش یعنی زیاد پیگیر فروشش نشدم ولی واجبه بفروشمش شاید درکش کمی سخت باشه ولی واقعا برام این دوربین عزیزه بعد از 12 ماه جمع کردن پولای خدمتم اینو خریدم با چه ذوقی و چه شوقی ولی آدم باید برای رسیدن به آرمانهاش چیزی رو از دست بده جناب تن گرافیک عزیز دوربین مدل Canon powershot a4000 هست من 480000 تومن خریدمش و الان فک کنم قیمتش حدود 440000 باشه تر و تمیزه و جعبه و ... هم باهاش هست ممنون میشم از پدرتون مشورتی بگیرید |