راهنمایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی (/showthread.php?tid=12144) |
راهنمایی - احسان ناظری - 09-26-2014 12:51 PM سلام دوستان امیدوارم که شاد و سلامت و پولدار باشین ![]() من سوالی که داشتم این بود که یک سری کالاها هستن که در فروشگاههای اینترنتی بفروش میرسن ولی در بازار زیاد پیدا نمیشن من خودم قصد دارم یک سری از این کالاها ها رو بصورت حضوری بازاریابی کنم مثل تبلیغات پخش تراکت و راه های دیگه ولی نمیدونم این کالاها رو به صورت عمده از کجا میشه تهیه کرد بیشتر نظرم هم در مورد تجهیزات کوچیک خانگی یا شخصی یا تجهیزات خودرو مثل شارژرهای همه کاره شارژر خورشیدی لوازم کوچک آشپزخانه یا خودرو یا وسایلی از این قبیل که میدونم توی فروشگاههای اینترنتی دیدین اگه دوستان اطلاعاتی در مورد مرکز پخش این جور اقلام دارن و یا خودشون در زمینه پخش همچین محصولات یا محصولات دیگه فعالن خواهشمندم راهنمایی بفرمایین با تشکر RE: راهنمایی - arash1367 - 09-28-2014 12:27 AM اینطور اجناس رو از بانه و مریوا و سنندج فکرکنم بهتر بشه تهیه کرد من یه تعداد از دو مدل میکرو تاچ مکس که یه جور موزن برقی هست رو چند روز پیش از سنندج تهیه کردم و سریع هم تموم شدن یه مدل 10000 خریدم که باطری میخورد یه مدل پیشرفته تر برق و باطری با سری عوض شونده هم 15000 خریدم اینا قیمت خرید بود که همدان به دستم میرسید و بعد پخش میکردم . تقریبا هم برای کسب تجربه و یکم خورده کاری که داشتم رفتم و نزدیک یکماه سنندج بودم . بازار های خوبی داره . یه سر بزنید بد نیست . |