چی بخرم بازار یابی کنم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: چی بخرم بازار یابی کنم (/showthread.php?tid=12113) |
چی بخرم بازار یابی کنم - hadi128128 - 09-20-2014 02:52 AM باسلام دوستان عزیز بنده میخوام برم از بازار یه محصولی رو تیراژ بالا خرید کنم که تقریبا 20 درصد ارزونتر از قیمت عمده فروشاست به نظر شما چه محصولی رو میتونم بخرم به صورت تک محصولی بازار یابی کنم ][/size][size=small] RE: چی بخرم بازار یابی کنم - mammad110 - 09-20-2014 12:40 PM با سلام و کسب اجازه از اساتید از نحوه ی سوالتون بنظر میاد از لحاظ مالی مشکلی ندارید، پس برای سرمایه گذاری باید ببینید به چی علاقه دارید، در چه زمینه ای سررشته دارید، با کدوم بازار بیشتر اشنا هستید ، در شهر شما کدام کالا کمیاب تره یا چه کالایی تقاضای خرید بیشتری داره و ... توضیحات بیشتری بدید تا دوستان بهتر بتونن راهنماییتون کنن. RE: چی بخرم بازار یابی کنم - hadi128128 - 09-20-2014 04:33 PM البته دوست عزیز من میخوام یک یا نهایتا دو سه محصول رو بصورت کارتونی خرید کنم که تو هر کارتون 100 جین داره من خودم به خرید تل و کلیپس مو علاقه دارم حالا میخواستم بدونم که چه اجناسی رو میتونم کنار این اجناس بیارم ذر ظمن ذوست عزیز اگر درباره تل و کلیپس اطلاعاتی دارین من رو راهنمائی کنین که عمدش تو بازار تهران کجاست البته من خودم میخوام از بازار سلطانی بخرم نمیدونم شاید بتونم برم وارد کننده اصلی این کار رو پیدا کنم شایدم نتونم البته دوست عزیز من میخوام یک یا نهایتا دو سه محصول رو بصورت کارتونی خرید کنم که تو هر کارتون 100 جین داره من خودم به خرید تل و کلیپس مو علاقه دارم حالا میخواستم بدونم که چه اجناسی رو میتونم کنار این اجناس بیارم ذر ظمن ذوست عزیز اگر درباره تل و کلیپس اطلاعاتی دارین من رو راهنمائی کنین که عمدش تو بازار تهران کجاست البته من خودم میخوام از بازار سلطانی بخرم نمیدونم شاید بتونم برم وارد کننده اصلی این کار رو پیدا کنم شایدم نتونم RE: چی بخرم بازار یابی کنم - hadi128128 - 09-20-2014 04:35 PM منظورم از وارد کننده اصلی یعنی اینکه از دست چندوم خرید نکنمو واسطه هارو کمتر کنم منظورم از وارد کننده اصلی یعنی اینکه از دست چندوم خرید نکنمو واسطه هارو کمتر کنم |