راه و روش مطالعه کتاب - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: راه و روش مطالعه کتاب (/showthread.php?tid=12097) |
راه و روش مطالعه کتاب - jahanagahi - 09-15-2014 11:04 PM امشب مطلب مهمی به ذهنم رسید.لطفا شرکت فرمائید: چگونه کتاب بخوانم ؟ شاید بنظر سئوال ساده باشد. خوب ساده هم هست . ولی در حین سادگی نوشتن نظرات عزیزان بسیار مهم است. تظر شما در رابطه با این سئوال چیست؟ (((بعدا من هم نظرم را می نویسم.))) RE: راه و روش مطالعه کتاب - هورداد - 09-15-2014 11:44 PM به نظر من باید بگیم "چه کتابی را بخواینم"؟ اون کتابی که دلنشین باشه رو هر جور شده آدم میخونه... چه موقع خواب و چه در مترو و یا اتوبوس... به صورت پرینت شده یا در موبایل صفحه کوچیک... ایستاده و یا نشسته... برعکس یا بین ازدحام جمعیت... جلوی تلویزیون یا زیر میز موقع تدریس برترین استاد دانشگاهی به نظر من اگه کتابی انسان رو جذب نکرد، نخوندنش بهتر از خوندنش هستش حتی اگه کتاب خدا باشه... البته این نظر من هستش RE: راه و روش مطالعه کتاب - saeed269 - 09-16-2014 12:36 PM با سلام، خواندن کتاب طوری باشد که مطمئن از فهم و درک مطالب آن باشیم، هرچند خواندن آن مطلب نیازمند چندبار تکرار باشد. خلاصه نویسی از مطالب کتاب یا سعی در ارائه خلاصه ای شفایی از مطالب در آخر یک بخش مفید خواهد بود. با سپاس ![]() ![]() ![]() ![]() RE: راه و روش مطالعه کتاب - MAJID* - 09-17-2014 05:29 PM سلام جایی در سخنرانی یک دوست عزیزی شنیدم که ایشونم از استاد دوران تحصیلشون نقد میکرد هرکتاب مانند یک کیلو سبزی خوردن که صرفا همه اش مورد نیاز نیست ودورریزم داره اما جدا مطالعه خیلی مفیده مجید 26/6/93 RE: راه و روش مطالعه کتاب - jahanagahi - 09-23-2014 12:05 AM روش مطالعه کتاب: 1- هدف از خواندن کتاب را بدانیم. 2- در مورد نویسنده اطلاعاتی داشته باشیم. 3- به آرامی و دقت مطالب را مطالعه کنیم. 4- زمانی را برای تجزیه و تحلیل کتاب در نظر بگیریم. 5- زیر جملاتی را که بیشتر می پسندیم خط بکشیم. 6- نقطه نظرات خود را در حاشیه کتاب ذکر کنیم. 7-اگر لازم است تجسماتی در رابطه با موضوع داشته باشیم. مجددا مزاحم می شوم. RE: راه و روش مطالعه کتاب - jahanagahi - 09-24-2014 12:42 AM در رابطه با کتابهای روانشناسی موفقیت: 1- جدا از مسائل اشاره شده , حداقل سه بار مطالعه و مرور شده و تجسم فراموش نشود. 2- ساختن جملات تاکیدی و تکرار مکرر آن. 3- تعداد کتاب خوانده شده مهم نیست. مهم آنست که یک کتاب را بارها و بارها مطالعه و مرور کنیم و نتیجه ای را که انتظار داریم از آن بگیریم.. |