راهنمایی جهت ایجاد راه اندازی کار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كارگروه فن آوري اطلاعات (/forumdisplay.php?fid=121) +---- موضوع: راهنمایی جهت ایجاد راه اندازی کار (/showthread.php?tid=12089) |
راهنمایی جهت ایجاد راه اندازی کار - saeed74 - 09-14-2014 03:15 PM سلام دوستان روزتون بخیر من با 5 میلیون سرمایه و کلی برنامه ریزی خواستم شروع کنم یعنی شروع کردم شرکت ثبت کردم، جواز کسب گرفتم، مغازه رهن و اجاره کردم، تبلیغات چاپ کردم، لوازم دفتر خریدم 5 میلیون تمام شد و کاری که باید میشد نشد! الانم فقط دارم اجاره از جیبم میدم و زشته بخوام تعطیل کنم هنوز شروع نکرده باز تابلو رو باز کنم موندم چیکار کنم ، با جیبی که خالی شد و ایده ها و قول هایی که به مساعدت نرسید ![]() ![]() RE: راهنمایی جهت ایجاد راه اندازی کار - bayani - 09-14-2014 11:13 PM درود بر شما شرکت و اطلاعات کاملش رو بفرمائید. سهامی خاص یا محدود بودن ، میزان سرمایه اولیه سال تاسیس موضوع شاید بتونم راهنماییتون کنم RE: راهنمایی جهت ایجاد راه اندازی کار - saeed74 - 09-15-2014 09:59 AM سهامی خاص، سال تاسیس 92 زمینه فناوری اطلاعات RE: راهنمایی جهت ایجاد راه اندازی کار - saadati - 09-15-2014 08:17 PM شما الان چی کار میکنی؟ چی کار میخواستی بکنی که نشده به هر حال شکست هم جزئی از کسب و کار هست و زشت بودن و حرف مردم رو بنداز دور RE: راهنمایی جهت ایجاد راه اندازی کار - saeed74 - 09-15-2014 11:46 PM فعلا یه برنامه جدید دارم تا ببینم باز چی میشه .. بازم توکل به خدا RE: راهنمایی جهت ایجاد راه اندازی کار - ali_amiri - 12-02-2014 02:30 AM سلام دوستان لیسانس کامپیوتر دارم بایه سرمایه کم چه کاری شروع کنم؟ البته تو زمینه دوربین مداربسته فعالیت میکنم که الان دست زباد شده. |