کرایه فروشگاه مدرسه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: کرایه فروشگاه مدرسه (/showthread.php?tid=12083) |
کرایه فروشگاه مدرسه - jafar1394 - 09-12-2014 10:45 PM با سلام دوستان در مورد بوفه مدارس راهنمایی کنید برای کرایه با مدیر مدرسه باید هماهنگ کرد یا اموزش برورش کسی اطلاع در مورد میزان در امدش داره ؟ اگه موردی به نظرتون میرسه که مفیده ممنون میشم استفاده کنم RE: کرایه فروشگاه مدرسه - tan-graphic - 09-13-2014 01:42 PM سلام دوست میلیاردر سود بوفه خیلی عالیه باید با مدیر هماهنگ کرد که فکر کنم الان کمی دیره ولی شاید مدارسی بان که هنوز اجاره ندادن از کارخونه مینو و شیرین عسل و امثال اینها مستقیم خرید کنین خیلی سودش بیشتره تا از مغازه و نماینده ساندویچهای خونگی و عدسی و آش و ... بیشترین سود رو داره دبیرستان و راهنمایی هم از دبستان بیشتر خرید از بوفه دارن (بخصوص دبیرستان) بوفه دانشگاهها هم خیلی خوبه چون اونا اصلا با خودشون تغذیه نمیارن RE: کرایه فروشگاه مدرسه - jafar1394 - 09-13-2014 10:37 PM (09-13-2014 01:42 PM)tan-graphic نوشته شده توسط: سلام دوست میلیاردر ممنون دوست من باز هم منتظر نظر دوستای گلم هستم RE: کرایه فروشگاه مدرسه - tondar12 - 09-13-2014 11:52 PM تو شهر های بزرگ خبر ندارم ولی تو شهر های کوچیک بیشتر یکی از عوامل مدرسه (سرایدار،خدماتی،معاون و ...) خودشون بوفه رو می گردونن! مثلا یکی از مشتری های خودم معاون پرورشی مدرسه اس!! ولی خب شاید بتونی با یه مقدار رایزنی و صحبت و یه مقدار اجاره و شیرینی سروته قضیه رو هم بیاری! |