سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
درخواست راهنمایی درمورد یه مغازه 20متری در جاجرود - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: درخواست راهنمایی درمورد یه مغازه 20متری در جاجرود (/showthread.php?tid=12071)

درخواست راهنمایی درمورد یه مغازه 20متری در جاجرود - alif - 09-10-2014 02:41 PM

با سلام و سته نباشید خدمت استادان عزیز راستش من یه مغاره منبت کاری در جاجرود اجاره دارم اما به دلایلی نمیخوام این شغل رو ادامه بدم میخوام از دوستان عزیز کمک بگیرم به نظر شما چه نوع فروشگاهی در اون محل جواب میده؟
حدود5-6 ملیون سرمایه دارم وچون یه پارک بالاتر از مغازه تازه راه افتاده به نظر خودم فروشگاه پوشاک باشه، خوبه؟
همچنین اونجا یه محیط کاریه وکارگر زیاده گفتم شاید ساندویچی هم بد نباشه نظر شما چیه؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

RE: درخواست راهنمایی درمورد یه مغازه 20متری در جاجرود - alif - 09-17-2014 12:07 AM

دوستان عزیز کسی نظری برای من نداره؟

RE: درخواست راهنمایی درمورد یه مغازه 20متری در جاجرود - rezaderaz - 09-17-2014 01:05 PM

be nazaram az beyne in do shoghl sandevichi behtar hast!!!
kolan marbot be shekam bashe pol khobi dar miad va rabti ham be ja va makan nadare

RE: درخواست راهنمایی درمورد یه مغازه 20متری در جاجرود - cooch - 04-18-2015 01:47 PM

سلام آیا کنار جاده اصلی است؟

RE: درخواست راهنمایی درمورد یه مغازه 20متری در جاجرود - top-banner - 04-18-2015 03:48 PM

سلام ، دوست عزیز لطفا بیشتر راجع به جزئیات محل مغازه ات توضیح بده ؟و همچنین در رابطه با توانایی هات ؟