سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نحوهی ایجاد خط تولید اسید باطری - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116)
+--- موضوع: نحوهی ایجاد خط تولید اسید باطری (/showthread.php?tid=12066)

صفحه ها: 1 2

نحوهی ایجاد خط تولید اسید باطری - javadi3d - 09-09-2014 11:18 PM

سلام
چند روز پیش یکی از دوستان میگفت یکی از همسایه هامون چند وقت پیش زده بود تو کار تولید آب رادیاتور و اسید باطری توی حیاط خونه! و بعد از چند مدت وضعیت مالیشون خوب شد ولی چون موادش شیمیایی بود یکی از همسایه ها شکایت کرد و اومدند دم و دستگاه هش را بردندDodgy
اما هنوز که هنوز گاهی یه بار پشت وانتش اسید باطری هست!
میخواستم بدونم آیا کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
آخه من هرچی توی اینترنت گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم

RE: نحوهی ایجاد خط تولید اسید باطری - saadati - 09-10-2014 01:29 AM

داداش چیز خاصی نداره اصل فروششه که بتونی بفروشی
فکر کنم یه درصد کمی اسید و آب مقطر باشه یادم نیست یکم سرچ و تحقیق کنی میشه متوجه شد
http://www.iran-eng.com/showthread.php/13281-%D8%A2%D8%A8-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1/page2?s=8eb3f78b0498f5106eb44338892454a3

RE: نحوهی ایجاد خط تولید اسید باطری - saadati - 09-10-2014 01:32 AM

http://isipo.ir/my_doc/isipo/tarh%20tip%20sanati/ostanha/hamedan/aab%20batry.pdf

RE: نحوهی ایجاد خط تولید اسید باطری - javadi3d - 09-10-2014 10:46 AM

خیلی ممنون
به نظر شما میشه یه تولیدی کوچیک تو خونه راه انداخت و برای فروشش آیا میشه به مکانیک ها و باطری سازی های شهرمون بفروشیم یا حتما باید آب باطری ها دارای برچسب و لیبل و مجوز باشه؟

RE: نحوهی ایجاد خط تولید اسید باطری - javadi3d - 09-11-2014 12:01 AM

کسی تا حالا تو این کار نبوده؟

RE: نحوهی ایجاد خط تولید اسید باطری - 09375509084 - 05-13-2015 10:20 PM

نحوه تولید آب باطری در کتاب درسی رشته صنایع شیمیایی است-رشته صنایع شیمیایی دوم هنرستان درس ازمایشگاه شناخت مواد

RE: نحوهی ایجاد خط تولید اسید باطری - davaran - 05-13-2015 11:11 PM

یکی از دوستان من سمت کرمانشاه دو ساله این کار رو شروع کرده و انجام میده .. اولش از یه اب مقطر گیری و یه سری بطری شروع کرد شکر خدا الان خوب داره کار میکنه فقط باید فروش و بازاریابیش به مغازه دارا رو کار کنی .. دنبال مجوز نباش .. اتفاقی نمی افته .. اگرم گیر دادن بگو نمی دونستم ..

RE: نحوهی ایجاد خط تولید اسید باطری - Omid.mz - 07-04-2015 04:35 PM

(05-13-2015 11:11 PM)davaran نوشته شده توسط:  یکی از دوستان من سمت کرمانشاه دو ساله این کار رو شروع کرده و انجام میده .. اولش از یه اب مقطر گیری و یه سری بطری شروع کرد شکر خدا الان خوب داره کار میکنه فقط باید فروش و بازاریابیش به مغازه دارا رو کار کنی .. دنبال مجوز نباش .. اتفاقی نمی افته .. اگرم گیر دادن بگو نمی دونستم ..

طبق ماده 9 قانون سازمان ملي استاندارد ايران، توليد کالاي مشمول استاندارد اجباري بدون علامت استاندارد ممنوع و خاطي به حکم محاکم صالحه تا دو سال حبس و پنجاه ميليون ريال جريمه نقدي محکوم خواهد شد. علاوه بر اين مطابق ماده 12 همين قانون هر گاه ارتکاب اين جرم موجب بيماري يا آسيبي شود مرتکب حسب نتايج حاصله به سه الي پانزده سال حبس تعزيري و سه تا ده ميليون ريال جزاي نقدي محکوم خواهد شد. در تمام موارد فوق در صورت شکايت مصرف کننده و به شرط اقوي بودن سبب از مباشر، ديه و خسارت مصرف کننده بر اساس قانون مجازات اسلامي جبران مي شود.

RE: نحوهی ایجاد خط تولید اسید باطری - davaran - 07-04-2015 08:22 PM

(07-04-2015 04:35 PM)Omid.mz نوشته شده توسط:  
(05-13-2015 11:11 PM)davaran نوشته شده توسط:  یکی از دوستان من سمت کرمانشاه دو ساله این کار رو شروع کرده و انجام میده .. اولش از یه اب مقطر گیری و یه سری بطری شروع کرد شکر خدا الان خوب داره کار میکنه فقط باید فروش و بازاریابیش به مغازه دارا رو کار کنی .. دنبال مجوز نباش .. اتفاقی نمی افته .. اگرم گیر دادن بگو نمی دونستم ..

طبق ماده 9 قانون سازمان ملي استاندارد ايران، توليد کالاي مشمول استاندارد اجباري بدون علامت استاندارد ممنوع و خاطي به حکم محاکم صالحه تا دو سال حبس و پنجاه ميليون ريال جريمه نقدي محکوم خواهد شد. علاوه بر اين مطابق ماده 12 همين قانون هر گاه ارتکاب اين جرم موجب بيماري يا آسيبي شود مرتکب حسب نتايج حاصله به سه الي پانزده سال حبس تعزيري و سه تا ده ميليون ريال جزاي نقدي محکوم خواهد شد. در تمام موارد فوق در صورت شکايت مصرف کننده و به شرط اقوي بودن سبب از مباشر، ديه و خسارت مصرف کننده بر اساس قانون مجازات اسلامي جبران مي شود.

دوست عزیز اومدی کار افرینی کنی با مشکلات موجود یا فقط موانع را به رخ ما بکشی .. دوست من داره کار میکنه خیلی هم وضعش خوبه حالا شما قانون های الکی به رخ ما بکش

RE: نحوهی ایجاد خط تولید اسید باطری - محمد001 - 09-10-2015 03:12 PM

سلام اقا من میتونم خط تولید اب قطر خالص در دبعاد بزرگ طراحی وتولید کنم ایا کسی میتونه برام بفروشه