سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
100 میلیون ...مسئله این است!! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: 100 میلیون ...مسئله این است!! (/showthread.php?tid=12043)

صفحه ها: 1 2

100 میلیون ...مسئله این است!! - tondar12 - 09-03-2014 10:54 PM

سلام به همه دوستان!

الان حدود دو سال از عضویتم در سایت میگذره! جدا من خودم رو مدیون این سایت و عزیزانش می دونم! همه اساتید و بزرگواران! راهی که در این دو سال طی کردم سخت و طاقت فرسا بود واقعا ولی با کمک دوستان واقعا آسونتر شد!

یکی از آموزش هایی که در این سایت دیدم و واقعا به این باور رسیدم این بود که سرمایه مالی و مادی نیست بلکه سرمایه اصلی فکر و ایده است!

اما....

اما امروز که در مرحله ای حساس از زندگیم قرار گرفتم و یک فرصت تاریخی برای پیشرفت و جهش پیدا کردم سر پیچ سرمایه گیر افتادم و کلا به قول بچه ها هنگ کردم!

منتظر نظرات دوستان و عزیزان هستم!

پ.ن: طبیعتا هدف ایجاد این تاپیک جمع آوری کمک مالی نیست!

RE: 100 میلیون ...مسئله این است!! - hamid.h - 09-04-2014 10:40 AM

سلام دووووست عزیز

چه کمکی از دست ما بر میاد حالا ؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: 100 میلیون ...مسئله این است!! - tondar12 - 09-04-2014 12:47 PM

ممنون از لطفتون!

کمک فکری ! کمک برای حل کردن این مسئله یک بار برای همیشه و برای همه!

RE: 100 میلیون ...مسئله این است!! - bayani - 09-04-2014 03:05 PM

درود بر شما دوست عزیز
لطف بفرمائید دقیقا هدفتون(زمینه فعالیت) و مدت بازپرداخت وجه در صورتیکه امکان سرمایه گذاری وجود داشته باشه.
و یک دید کلی از قضیه و موضوع مطروحه رو بفرمائید تا با دید گشاده در بتونیم در صورت توان راهنمایی کنیم.
با تشکر

RE: 100 میلیون ...مسئله این است!! - tondar12 - 09-04-2014 09:04 PM

نمایندگی یکی از شرکتهای بزرگ صنایع غذایی بهم پیشنهاد شده کنار باقی محصولاتمون! که فروشش تو منطقه ما خیلی بالاس و الان محصولاتش به صورت سهمیه بندی!!! بین مغازه ها توزیع میشه!

شرکت اعلام کرده باید خرید اولتون 100 تومن نقدی باشه!! ولی فروشش کاملا نقدی و بدون چک و چونه هست!

RE: 100 میلیون ...مسئله این است!! - bayani - 09-04-2014 09:59 PM

بسیار عالی براتون بازدهی داره میتونید وام بگیرید و سر سال هم تسویه کنید
این روزها کسی 100 میلیون رو بدون هیچ نمیاد سرمایه گذاری کنه در اینصورت برای شما صرفه اقتصادی نخواهد داشت.
اگر دارایی هاتون به 100 میلیون تومان نمیرسد بهترین راه گرفتن وام و باز پرداخت سر موعد هست در بهترین حالت به
صورت وام مضاربه ای یا مصوبه ای سالیانه 30% با 2 درصد بالاتر یا پایین تر میتونید دریافت کنید.
اگر تمایل داشتید و تصمیمتون 100% بود بنده میتونم راهنماییتون کنم.
اما به روشی که بعدا خدمتتون عرض میکنم یعنی در حضور یکی از مدیران یا معاونان محترم انجمن.
یا حق

RE: 100 میلیون ...مسئله این است!! - tondar12 - 09-04-2014 10:24 PM

والا دنبال وام هم هستم هنوز نتونستم پیدا کنم!
مضاربه هم بیشتر از 20 تومن پیدا نکردم!

ممنون می شم راهنمایی کنید!

RE: 100 میلیون ...مسئله این است!! - bayani - 09-04-2014 10:37 PM

با اجازه اساتید
این وام اگر ساکن تهران باشید یا شهرستان و دارای سند ملکی با پایانکار باشید میتونید ازون استفاده کنید.
که تهران تا 70% ارزش ملک و شهرستان بین40 تا 50 درصد بسته به موقعیت ملک میتونید اقدام به دریافتش کنید.
راهنمایی های کامل رو میتونید تشریف بیارید تهران در خدمتتون باشیم.
این نوع وام که به مصوبه شهره هست از 1 میلیون تا چندین میلیارد قابل دریافت هست
که باز پرداخت اون از 6 ماه تا 2 سال هست و سود سالیانه 28 تا 33 % که یعنی برای 100 میلیون تومان
دریافتی شما سر موعد مقرر باید 128 تا 133 میلیون رو به بانک مذبور بازپرداخت بفرمائید.
در صورت اینکه موارد ذکر شده رو داشته باشید و تمایل بین 30 تا 45 روز میتونید کل مبلغ رو دریافت کنید
در ابتدا پولی پرداخت نمیکنید و اگر درصدی خدمتتون عرض شود بعد از تخصیص وام اون رو به فرد مورد نظر یا بانک مورد نظر پرداخت میکنید.
این صحبت ها کلی هست و جنبه اجبار و تبلیغات نداره می تونید بعد از اینکه کامل تحقیقاتتون رو انجام دادین با دید باز و نه از روی عجله اون رو دریافت کنید
بنده هم میتونم مستقیم این کار رو بعد از چند نشست براتون انجام بدم.
موفق باشید.

RE: 100 میلیون ...مسئله این است!! - tondar12 - 09-04-2014 10:44 PM

بدون سند ملکی ممکن نیست؟

RE: 100 میلیون ...مسئله این است!! - bayani - 09-04-2014 10:46 PM

بنده در جریان اون نیستم شاید دوستان دیگر اطلاعاتی داشته باشن
بنده در حیطه تخصص و تجربه خودم و افرادی که میشناسمشون اظهار نظر میکنم
امیدوارم دوستان دیگر بتونن راهنماییتون کنن
موفق باشید