ایجاد موسسه خیریه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: ایجاد موسسه خیریه (/showthread.php?tid=11917) |
ایجاد موسسه خیریه - rezadj - 08-15-2014 09:59 PM سلام خدمت تمامی اساتید گرامی من ایده ای دارم برای تاسیس موسسه ای خیریه که با توجه به ارتباطی که با اکثر بازیکنان فوتبال و بازیگران سینما و ... دارم فکر میکنم بشه کار خیر و خداپسندانه ای جدای از بحث درآمدی انجام داد میخواستم ببینم کسی مشورتی صحبتی داره؟ و کلا چنین موسسه خیریه ای میشه بوجود آورد و شرایطش کلا چگونه هست ![]() RE: ایجاد موسسه خیریه - bayani - 08-16-2014 12:48 AM با سلام حضور محترم شما برای تاسیس موسسه معمولی همانند ثبت شرکت سهامی خاص و محدود یکسری مراحل اداری باید طی بفرمائید درمورد موسسه خیریه باید ابتدا با سازمان بهزیستی مکاتبات لازم و تایید صلاحیت بشوید بعد از اتمام کلیه مراحل اداری و در بیشتر مواقع بسته به نوع فعالیت و خدمات برخی ضمانت نامه های مالی و بررسی دقیقتر در کلیه موارد هم توسط حراست سازمان باید مورد تایید باشد در برخی موارد نیاز به داشتن شرکای توانمند و تخصیص دادن میزان قابل توجهی سرمایه نیز هست اگر بتونید این مراحل رو انجام بدید سازمان با نظارت کامل بر نوع فعالیت موسسه و فعال بودن حساب های بانکی و خود موسسه اقدام به دادن برخی اختیارات به شما مینماید که شایان ذکر است همگی باید مورد تایید کارشناسان باشن و افراد معرفی شده برای دریافت خدمات نیز باید از برخی ف/ی/ل/ت/ر ها عبور کنند. این اطلاعاتی بود که بنده درجریانش بودم یا حق RE: ایجاد موسسه خیریه - rezadj - 08-16-2014 07:20 PM ممنونم یعنی باید سرمایه اولیه زیاد باشه؟ یا موسسین مورد تایید باشن؟ RE: ایجاد موسسه خیریه - bayani - 08-16-2014 10:39 PM با سلام در برخی از شرایط واگذاری امتیازات توسط سازمان و برای اکثر موارد بله اما یکسری از مراکز عام المنفعه و موسسات هم هستند که با کمترین منابع مالی توانستن نظر عزیزان رو جلب کرده و شروع به فعالیت کنند بنده اطلاعاتم در همین حد بود دوست عزیز برای اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره 02166702001 الی 9 سازمان بهزیستی کشور واقع در میدان امام خمینی تهران تماس بگیرید و سوالاتتون رو مطرح بفرمائید. با تشکر |