فروشگاه لپتاپ و تبلت در مشهد - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: فروشگاه لپتاپ و تبلت در مشهد (/showthread.php?tid=11906) |
فروشگاه لپتاپ و تبلت در مشهد - rezaya2938 - 08-13-2014 08:52 AM سلام دوستان عزیز. اصل مطلب اینکه با یه بنده خدایی که تقریبا فامیل هم هست و در کار بخش لپتاپ و تبلت هست، شروع به کار کردم به این صورت که ایشون لیست کالاهای موجود رو بده و من بعد از فروش ازشون بگیرم و برای مشتری بفرستم (برای اینکه نیاز به سرمایه نداشته باشه) یه دفتر راه انداختم، یه سایت درست کردم و حدود 12 میلیون هم ازش جنس خریدم که توی دفترم باشه. (و اینکه بهم اعتماد کنه) در طی یک ماه گذشته از من اصرار که لیست کالاها رو بده و از اون پشت گوش انداختن!! دیگه خسته شدم از دستش. به دنبال یک فروشنده یا وارد کننده هستم که به صورت همکاری با من کار کنه، یعنی لیست محصول بده و من بعد فروش ازش دریافت کنم. از دوستان، کسی رو میشناسید که مشهد باشه بتونه کارم رو راه بندازه؟ سرمایه ندارم که خرید کنم. شهر مشهد ممنون عزیزان. RE: فروشگاه لپتاپ و تبلت در مشهد - matarodi - 08-16-2014 02:51 PM با آقای حمید سیدی زاده تماس بگیرید شاید بتونه کمکتون کنه ایشون از بچه های گروه مشهد هست یه سرچی داشته باشین تلفنش هم هست، توی قاسم آباد دفتر داره RE: فروشگاه لپتاپ و تبلت در مشهد - rezaya2938 - 08-16-2014 07:56 PM (08-16-2014 02:51 PM)matarodi نوشته شده توسط: با آقای حمید سیدی زاده تماس بگیرید شاید بتونه کمکتون کنهتشکر باهاشون در ارتباط هستم. |