فروش کیف زنانه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: فروش کیف زنانه (/showthread.php?tid=11882) |
فروش کیف زنانه - qaqazan - 08-08-2014 10:34 PM سلام دوستان من میخوام فروش کیف زنانه را در مرکز خرید شهر با مغازه اجاره ای شروع کنم لطفا نظراتتونو بگید. ممنون RE: فروش کیف زنانه - bayani - 08-08-2014 11:23 PM با سلام حضور شما دوست عزیز در این زمینه اطلاعاتی دارید تجربه کاری داشتید؟ معمولا کیف زنانه همراه با کفش و ملزومات دیگر هم به فروش می رسد من مدتی در پاساژ قائم تهران مشغول کار بودم داییم مستقیم از چین کیف و بعضی از کفش ها رو وارد میکنه و از کشورهایی مثل ایتالیا و انگلستان و کلا جاهایی که سفر میکنه پرفروش ترین کفش ها از برندهای معروف رو از هر کدوم یک جفت میاره توی کارگاه یا به قول خودش کارخونه توی خیابان سپه سالار مشابه اون رو با قیمت پایین تر تولید میکنه و با علامت انحصاری خودش به فروش میرسونه اینطوری هم کپی رایت رو به روش قانونی انجام داده یعنی نیومده با همون برند و جنس بفرسته تو بازار کاری که چینی ها و بعضی تولیدیهای داخل میکنن و در ادامه هم باعث تنوع جنس هاش میشه. درضمن یک نوع کفش خاص هم که طبی هست برای مراکز درمانی و مراکز دولتی برای کارمندها و پرستارهای خانم تولید میکنه که هم راحتی هست هم طبی و هم مصرف عمومی داره با رنگ های متنوغ کلی فروش هم از اون طریق داره. به نظر من باید اول هدف ها و علایقتون در این زمینه رو بدونید و بیان کنید بعد اجاره کردن مغازه حتی پاساژی هم که میخواید مغازه بگیرید باید یا بورس باشه مثلا اینجا هر طبقه مخصوص یک نوع محصول و صنف خاص هست که حس رقابت و تنوع رو بالا میبره در ثانی شناخته شده هم هست. اگر باز هم سوالی دارید بفرمائید RE: فروش کیف زنانه - alif - 09-02-2014 03:42 PM سلام به نظر من خوبه کم کم شروع کن ولی اگر برات ممکنه یه مدت برو یه جا شاکردیشو بکن تو یه مغازه ی کوچیک تا چم و خم کار بیاد دستت. معمولا اونایی هم که با این کار به جایی رسیدن اول از جاههای کوچیک شروع کردن. عجله نکن موفق باشی... |