نحوه واگذاری اراضی منابع طبیعی برای احداث مجتمع ویلایی و گردشگری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: نحوه واگذاری اراضی منابع طبیعی برای احداث مجتمع ویلایی و گردشگری (/showthread.php?tid=11866) |
نحوه واگذاری اراضی منابع طبیعی برای احداث مجتمع ویلایی و گردشگری - ehsan573 - 08-05-2014 10:33 AM سلام به دوستان عزیز می خواستم بدونم به چه راهی امکان واگذاری زمینهای منابع طبیعی برای ویلاسازی و احداث مجتمع های گردشگری وجود دارد.تو شمال و تهران که این موارد زیاده چطوری این کار رو انجام میدهند و زمین رو تفکیک می کنند؟ ممنون RE: نحوه واگذاری اراضی منابع طبیعی برای احداث مجتمع ویلایی و گردشگری - arash1367 - 08-05-2014 02:25 PM از کارمندای اداره منابع طبیعی همدان پرسیدم و فرمودند یک راهی که شدنی هست اینه که شریک شما که به اسم ایشون زمین میخواهید بگیرید بهتر است فرزند شهید باشند و یا اینکه خودشان جانبازی با درصد بالا باشند . یا خودتان یک مقام کشوری داشته باشید مانند مقام های ورزشی یا علمی (که البته سخت تر است ) پس نتیجه هرچه زودتر به اداره منابع طبیعی رفته و اطلاعات تکمیلی را بگیرید . RE: نحوه واگذاری اراضی منابع طبیعی برای احداث مجتمع ویلایی و گردشگری - ehsan573 - 08-06-2014 01:36 AM به مجتمع ویلایی که نیاز به مجوز تفکیک زمین داره اشاره کردید و اونها رو بتونیم بفروشیم؟لطفا اساتید و اهل فن محترم راهنمایی کنید.ممنون RE: نحوه واگذاری اراضی منابع طبیعی برای احداث مجتمع ویلایی و گردشگری - mjdehghani - 08-06-2014 10:24 AM تو قانون تعیین تکلیف اراضی جدید زمینهایی که خارج شهر باشه باید بالای 10 هکتار باشه و از طریق سازمان ثبت اسناد و ماده 147 اقدام کنی و سند بگیری و بعد تفکیکش رو روال عادی حالا این ده هکتار زمین . بستگی داره به کجا وصل باشی . به ارگان های نظامی وصل باشی نونت تو روغنه ولی اگه می خوای از راه نسبتن قانونی پیش بری 5 سال زمان می بره تا زمینو صاحاب شی البت تثریبا مجانی یه طرح توجیهی می خواد.ولی غیر قانونیش ( بش می گن زمین خواری ) سریعتره و حتی راحتتر . یه سر برو بسیج محله ثبت نام کن و عضو فعال شو . سر یکسال روبراه می شی . البت باید برنامه داشته باشی و پشتکار . موفق باشی RE: نحوه واگذاری اراضی منابع طبیعی برای احداث مجتمع ویلایی و گردشگری - ehsan573 - 08-06-2014 05:38 PM اگه با بسیجی بودن حل بشه که من 12 ساله بسیجی ام و زمانی عضو شورای مرکزی بودم.حکم دارم.البته خیلی وقت نمیتونم فعالیت کنم.ولی از طریق بسیجی بودن چجوری میشه قضیه را حل کرد؟ در ضمن چه طرح توجیهی برای صاحب شدن این زمینها کاربرد داره؟ قانونا که نمیشه ویلا احداث کرد یا تفکیک کرد؟ لطف میکنی با توضیحات بیشتر راهنماییم کنی. زمینی هم که در نظر دارم 15 کیلومتر از شهر فاصله داره.کفش سنگیه و به همین دلیل روستاییا با هاش کاری ندارن وبکر مونده و توی مسیر گردشگری خوبی قرار داره.12 هکتار هست. RE: نحوه واگذاری اراضی منابع طبیعی برای احداث مجتمع ویلایی و گردشگری - ehsan573 - 08-28-2014 04:03 PM تو رو خدا اگه کسی اطلاعات خوب ی در این مورد داره دریغ نکنه.خواهش می کنم اطلاعات بیشتری می خواهم. RE: نحوه واگذاری اراضی منابع طبیعی برای احداث مجتمع ویلایی و گردشگری - cooch - 05-19-2015 12:38 PM اگر روستاست که باید اول مجوز ساخت بگیرید و اگر منابع ملی باشد اول باید مجوز طرح گردشگری یا رفاهی را از مرجع مربوطه اخذ کنید و بعد به اداره منابع طبیعی معرفی می شوید جهت اخذ زمین چون بوی زمین خواری می دهد باید رابطه قوی پشتش باشد |