سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
طراحی مدل سه بعدی برای اجرا توسط سی ان سی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116)
+--- موضوع: طراحی مدل سه بعدی برای اجرا توسط سی ان سی (/showthread.php?tid=11821)

طراحی مدل سه بعدی برای اجرا توسط سی ان سی - حسین عقیلی - 07-28-2014 05:18 PM

سلام . برای ایجاد طرح روی فلزات گرانبها مانند طلا - نقره - مس ... نیاز به دستگاه سی ان سی هست . باید طرح 3 بعدی به دستگاه داده شود و دستگاه ان را روی قطعه مورد نظر بتراشد.

برای ایجاد تصاویر سه بعدی از چه نرم افزاری استفاده کنیم ( ساده ترین ) ؟؟؟

قسمت دستگاه سی ان سی ( ارزان ترین ) برای حکاکی های ریز روی این فلزات ؟؟؟

ایجاد قالب توسط سی ان سی چقدر هزینه دارد ؟

از اشتراک گذاری تجربیات ارزشمند دوستان پیشاپیش تشکر دارم

[تصویر: img.php?src=Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3Jp...d8Qkx8NzU=]

RE: طراحی مدل سه بعدی برای اجرا توسط سی ان سی - مهدی ر - 07-29-2014 03:12 PM

در مورد نرم افزار اول باید ببینید دستگاه مورد نظر با چه نرم افزاری هماهنگ است . من نرم افزار solid work رو پیشنهاد میدم که هم ساده است و هم محیط گرافیکی خوبی داره . اگر بخواید پیشرفته تر کار کنید catia هست . در مورد قیمت دستگاه اطلاعاتی ندارم.

RE: طراحی مدل سه بعدی برای اجرا توسط سی ان سی - Mehdi k - 11-04-2014 08:57 PM

اگر هنوز دنبال این کار هستید.
کار من ساخت قالب و برنامه نویسی سی ان سی و همچنین سالید ورکزه. میتونید با ایمیل در تماس باشین.
Mhdkzm66@yahoo.com

RE: طراحی مدل سه بعدی برای اجرا توسط سی ان سی - اقاي ايـــده - 11-04-2014 10:41 PM

بريد به فني حرفه اي شهرتان
رشته برنامه نويسي سي ان سي را دارد. ميتوانيد از مربي انجا راهنمايي هاي مناسبي را دريافت كنيد
تا جايي كه ميدانم قيمت دستگاه هاي ان زياد مي باشد.يك نوع در حدود 100 ميليون تومان بود البته 5 سال پيش

RE: طراحی مدل سه بعدی برای اجرا توسط سی ان سی - مهدی 1 - 11-24-2014 11:08 PM

ساده ترین نرم افزار برای کاری که شما می خواهید آرت کم هست
بسته به ابعاد دستگاه ، از 7 8 میلیون شروع می شه که 40*40 سانتیمتر هست با اسپیندل آب خنک 1.5 کیلووات به بالا
سی ان سی قالب سازی از 100 میلیون به بالا شروع می شه ، (سی ان سی که مستقیما فولاد را بتراشه ) نه نمونه را