نیاز به مشاوره و راهنمایی شما سروران گرامی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: نیاز به مشاوره و راهنمایی شما سروران گرامی (/showthread.php?tid=11803) |
نیاز به مشاوره و راهنمایی شما سروران گرامی - rezadj - 07-25-2014 11:50 PM سلام و عرض احترام دوستان گرامی میخواستم از شما مشورتی بخوام من حدود 40 تومان سرمایه دارم که میخوام وارد بازار کار کنم به دنبال یک راه تولید هستم یعنی شروع به یک فعالیت تولیدی کنم که خودم هم مشغول کار باشم و کم کم جلو برم ساکن تهران هستم و با شرایط موجود امکان خرید واحد یا کارگاه نیست و احتمالا باید اجاره کنم حالا نظر شما چیست اگر شما 40 خورده ای سرمایه داشتید چه حرکت تولیدی در هر زمینه ای انجام میدادین؟ کلا راهنماییم کنید ممنون میشم ![]() RE: نیاز به مشاوره و راهنمایی شما سروران گرامی - alireza091111 - 07-26-2014 12:38 AM سلام دوست عزيز سوالت خيلي كليه. بنده 150 تا 200 مليون سرماييه دارم به نظر شما چه كاري راه بندازم؟ حالا وقتي شما نميدونيد من چه توانايي هايي دارم و به چه چيزايي علاقه دارم واقعا ميتونيد به بنده پيشنهاد بديد؟ تايپيك هاي مشابه زيادي ايجاد شده يه سرچ كنيد نظرات رو مطالعه كنيد و ببينيد شما براي كدومش ساخته شديد. ولي در كل توليد بايد اول بازار و مشتري فروش اون رو داشته باشيد و از فروش مطمين باشيد. RE: نیاز به مشاوره و راهنمایی شما سروران گرامی - rezadj - 07-26-2014 05:16 PM ممنونم توانایی من در طراحی وب سایت و کارهای کامپیئتری هست اما خوب مجموعه ای که من میخوام باهاشون کار کنم این توانایی رو ندارن نظر خودم روی استخر پرورش ماهی هست کسی تجربش رو داره؟ RE: نیاز به مشاوره و راهنمایی شما سروران گرامی - Danial_Javadi - 08-06-2015 12:14 AM سلام طی تحقیقاتی که ما داشتیم استخر پرورش ماهی با 40 میلیون سرمایه به هیچ وجه راه نمیفته، و تا اونجایی که من میدونم بدون وام آورده ای حداقل معادل 300-400 میلیون باید داشته باشین تا هم جهاد کشاورزی و هم بانک بتونه حمایت کنه. |