سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تولید کشک جامد - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: تولید کشک جامد (/showthread.php?tid=11781)

تولید کشک جامد - parsa_star - 07-21-2014 03:01 AM

دوستان میلیاردر گلم میخام وارد کار تولید کشک جامد بشم.ممنون میشم بابت راهنمایهاتون

RE: تولید کشک جامد - arash1367 - 07-21-2014 08:38 PM

اگه منظورتون همین کشک هاست که اول باید بسابی
خدمتتون عرض میکنم که بازار به علت کمی وقت نسبت به کشک های مایع و پاستوریزه علاقه بیشتری نشون داده.
ولی اگر بازم علاقه شدید دارین که حتما جامد تولید کنید
به نظر بنده
اگر کشک ها کوچیک باشن و کمتر شور باشن و زود تر حل بشن (خیلی سفت نباشه) و در کل طوری باشن که بشه مثل تنقلات استفاده کنی فکر کنم جواب خوبی بتونی بگیری.

RE: تولید کشک جامد - parsa_star - 07-23-2014 04:21 PM

(07-21-2014 08:38 PM)arash1367 نوشته شده توسط:  اگه منظورتون همین کشک هاست که اول باید بسابی
خدمتتون عرض میکنم که بازار به علت کمی وقت نسبت به کشک های مایع و پاستوریزه علاقه بیشتری نشون داده.
ولی اگر بازم علاقه شدید دارین که حتما جامد تولید کنید
به نظر بنده
اگر کشک ها کوچیک باشن و کمتر شور باشن و زود تر حل بشن (خیلی سفت نباشه) و در کل طوری باشن که بشه مثل تنقلات استفاده کنی فکر کنم جواب خوبی بتونی بگیری.
ممنون بابت راهنمایت.این نوع کشک بیشتر مصرف صنعتی داره.من ساکن خراسان شمالی هستم.اینجا استعداد دامداری خوب هست.این نوع کشک هم توسط روستایان تولید میشه و واسه فروش ب شهر میارن.چند وقتی هست که ب پیشنهاد یکی از دوستام میرم از تجار میخرم و ب صورت عمده به شهرهای اطراف میفرستم.

RE: تولید کشک جامد - sedaybaran - 07-24-2014 01:34 AM

سلام
قيمت 1 كيلو چنده؟

RE: تولید کشک جامد - parsa_star - 07-24-2014 02:27 AM

[quote='sedaybaran' pid='135863' dateline='1406149488']
سلام
قيمت 1 كيلو چنده؟
62000 ریال

RE: تولید کشک جامد - مهدی ر - 07-24-2014 01:39 PM

(07-23-2014 04:21 PM)parsa_star نوشته شده توسط:  ممنون بابت راهنمایت.این نوع کشک بیشتر مصرف صنعتی داره.من ساکن خراسان شمالی هستم.اینجا استعداد دامداری خوب هست.این نوع کشک هم توسط روستایان تولید میشه و واسه فروش ب شهر میارن.چند وقتی هست که ب پیشنهاد یکی از دوستام میرم از تجار میخرم و ب صورت عمده به شهرهای اطراف میفرستم.
یه نوع ماست هست که روستاییها داخل پوست گوسفند میریزن ابش کشیده میشه . منظور شما از کشک همونه /؟ خیلی خوشمزست من خودم اصلیتم واسه قوچانه اون منطقه از این نوع کشک فراوانه .

RE: تولید کشک جامد - parsa_star - 07-25-2014 04:00 AM

(07-24-2014 01:39 PM)مهدی ر نوشته شده توسط:  
(07-23-2014 04:21 PM)parsa_star نوشته شده توسط:  ممنون بابت راهنمایت.این نوع کشک بیشتر مصرف صنعتی داره.من ساکن خراسان شمالی هستم.اینجا استعداد دامداری خوب هست.این نوع کشک هم توسط روستایان تولید میشه و واسه فروش ب شهر میارن.چند وقتی هست که ب پیشنهاد یکی از دوستام میرم از تجار میخرم و ب صورت عمده به شهرهای اطراف میفرستم.
یه نوع ماست هست که روستاییها داخل پوست گوسفند میریزن ابش کشیده میشه . منظور شما از کشک همونه /؟ خیلی خوشمزست من خودم اصلیتم واسه قوچانه اون منطقه از این نوع کشک فراوانه .
سلام مهدی جان.این مدل کشک که شما میفرمایید قیمتش گرون هست.کشکی که من دارم روش تحقیق میکنم جامد شده ماست خشک هست.ایا حق

(07-25-2014 04:00 AM)parsa_star نوشته شده توسط:  
(07-24-2014 01:39 PM)مهدی ر نوشته شده توسط:  
سلام مهدی جان.این مدل کشک که شما میفرمایید قیمتش گرون هست.کشکی که من دارم روش تحقیق میکنم جامد شده ماست خشک هست.یا حق

RE: تولید کشک جامد - مهدی 1 - 07-25-2014 12:00 PM

نمك1 قاشق غذا خوري
ماست 2 كاسه . اب 1 كاسه

بهتر هست ماست را از 2 شب قبل بيرون بگذاريئد تا ترش شود. ماست و اب را خوب زده تا يكدست شود و صاف باشدو و بعد نمك را اضافه ميكنيم.اين مايع را درون ظرفي پيركس را لعابي ريخته و روي حرارت ميگذاريم.و مرتب به هم ميزنيم تا ماست ته نگيرد و مايع هم نبايد بجوشه بايد به مرحله جوش برسه
يه قاشق استيل را درون مايع فرو ميكنيم و بيرون مي اوريم و پشت قاشق را نگاه كنيد بايد به صورت راه راه و دانه هاي خيلي ريز مواد بماند . اين كار را چند بار انجام بدهيد تا متوجه شويد كه كي برداريد. مواد را داخل پارچه تميزي ريخته تا 2 تا 3 ساعت از جايي اويزان كنيد تا اب اضافي كشيده شود . بعد از مواد برداشته گلوله هايي كوچك درست كرده روي كاغذ يا مقدا و يا تخته گذاشته و در افتاب تند يا اتاق گرم قرار داد تا خشك بشه. يا در كيسه ريخته در فريزر قرار داده و به صورت تازه استفاده ميكنيند... (patoghu.com)