سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
خالقان ثروتمند روياهاي کوچک - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: میلیاردر شدن در کتابخانه (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- موضوع: خالقان ثروتمند روياهاي کوچک (/showthread.php?tid=11746)



خالقان ثروتمند روياهاي کوچک - karafarin - 07-15-2014 03:11 PM

آبراهام لينكلن مي‌گويد: چيزهايي كه من مايل به دانستن آنها هستم در كتاب‌ها وجود دارد و بهترين رفيق من كسي است كه كتابي به من بدهد كه قبلا آن را نخوانده باشم. در حقيقت كتاب‌ها نه‌تنها آموزنده، بلكه سرگرم‌كننده نيز هستند. نويسندگان تاثير زيادي بر زندگي ميليون‌ها نفر از مردم در سراسر جهان گذاشته‌اند. بسياري از آنها به دليل استفاده از اين توانايي و مهارت خود در نوشتن، ميليونر شده‌اند. در اينجا نام 10 نويسنده پردرآمد در سال 2014 را به شما معرفي مي‌كنيم:

1- جي كي رولينگ
درآمد: يك ميليارد دلار
سري كتاب‌هاي داستان هري‌پاتر باعث شهرت اين نويسنده 49 ساله شده است. تاكنون بيش از 400 ميليون نسخه از كتاب‌هاي هري‌پاتر در سراسر جهان فروخته شده است كه در نوع خودش يك ركورد محسوب مي‌شود. مجموعه داستان‌هاي هري‌پاتر كه متعلق به همه سنين است، در بين همه گروه‌هاي سني در سراسر جهان از محبوبيت فوق‌العاده‌اي برخوردار است.

2- استيفن كينگ
درآمد: 400 ميليون دلار
اين نويسنده پركار آمريكايي، خالق بيش از ۲۰۰اثر ادبي در ژانر وحشت و خيال‌پردازي است كه بيش از 350 ميليون نسخه از رمان‌هاي او در سراسر دنيا به فروش رفته است. كينگ تاكنون برنده بيش از 50 جايزه ادبي شده و بسياري از آثار او به فيلم تبديل شده‌اند.

3- دانيل استيل
درآمد: 375 ميليون دلار
اين نويسنده 67 ساله آمريكايي دوران كودكي‌اش را در فرانسه گذراند. يكي از كتاب‌هاي استيل طي 381 هفته متوالي در رأس كتاب‌هاي پر فروش داستاني نيويورك تايمز بود كه اين پديده در ركوردهاي گينس ثبت شده است.

4- جميز پترسون
درآمد: 350 ميليون دلار
اين نويسنده آمريكايي خالق رمان‌هاي ژانر وحشت و جنايي است و تاكنون بيش از 250 ميليون نسخه از كتاب‌هايش فروش رفته است. اين نويسنده آمريكايي بعد از بازنشسته شدن از كارهاي تبليغاتي، خودش را وقف نوشتن كتاب كرد تا ركورد جالب 65 كتاب در 33 سال را برجا بگذارد. داستان‌هاي جنايي «الكس كراس»، «من مايكل بنت هستم» و «كلوب زنان قاتل» از نمونه آثار اوست.

5- جان گريشام
درآمد: 200 ميليون دلار
گريشام سال 1984 بايد به عنوان شاهد در يك محكمه تجاوز به عنف شركت مي‌كرد. حادثه بسيار دلخراش بود چون قرباني اين تجاوز يك دختر 12 ساله بود. همين ماجرا باعث شد تا او به يك نويسنده مشهور تبديل شود. تاكنون 250 ميليون نسخه از آثار او در سراسر دنيا فروخته شده است.

6- دين كونتز
درآمد: 145 ميليون دلار
اين نويسنده آمريكايي به خاطر نوشتن آثار علمي- تخيلي و ترسناك مشهور است. بسياري از رمان‌هاي او تركيب خوبي از رمز و راز ترسناك، علمي- تخيلي و طنز هستند و 16 اثر او به فيلم تبديل شده‌اند. «توماس عجيب»، «ارواح گمشده» و «شوهر» از آثار اين نويسنده هستند.

7- استفاني مير
درآمد: 125 ميليون دلار
وي نويسنده‌اي آمريكايي است كه بيشتر به خاطر نگارش سري «گرگ و ميش» مشهور است. اين سري بيش از صد ميليون نسخه در سراسر دنيا فروش رفت و به ۳۷ زبان دنيا ترجمه شد. مير در هفته‌نامه تايم از بين ۱۰۰ انسان تاثيرگذار در سال ۲۰۰۸، در مكان ۴۹ قرار گرفت. او همچنين يك تهيه‌كننده موفق فيلم است.

8- ژانت ايوانويچ
درآمد: 100 ميليون دلار
اين نويسنده كه در نيوجرسي به دنيا آمده است به خاطر سري رمان‌هاي «استفاني پلوم» معروف است. او بيش از 35 رمان نوشته كه بيشتر آنها در ژانر ماجراجويي است.

9- كن فالت
درآمد: 45 ميليون دلار
در آثار او ردپاي واقعيت‌هاي تاريخي به چشم مي‌خورد. چهار رمان او به عنوان بهترين قطعات ادبي شناخته شده‌اند. او در سال 1978 با رمان «سوراخ سوزن» پا به عرصه نويسندگي گذاشت. كسب جايزه ادگار، باعث فروش فوق‌العاده اين رمان شد. وي پس از آن رمان‌هاي ديگري نوشت كه به همان اندازه موفق بودند. همه آثار فالت در صدر جداول فروش بين‌المللي قرار دارند.

10- نيكلاس اسپاركس
درآمد: 30 ميليون دلار
اين نويسنده اهل نبراسكا 17 رمان در كارنامه‌اش دارد كه بيشتر آنها جزو پرفروش‌ترين رمان‌ها بوده‌اند. اسپاركس نويسندگي را با نوشتن نخستين رمانش با عنوان «گذر باد» در سال 1985 آغاز كرد. تاكنون از شش رمان او فيلم ساخته شده است.

http://biznews.ir/vdcenx8z.jh8foi9bbj.html


RE: خالقان ثروتمند روياهاي کوچک - rockefeller - 07-16-2014 11:43 PM

با تشکر از شما.
دقت کردید هر کسی نام بردید از امریکا بود؟!
البته مسلما اصل مقاله امریکایی بوده اما اکثر مقالات چنین شبهه ای در ذهن ایجاد میکنه.
به نظرتون فقط در امریکا میشه رویاهای کوچک رو به درآمد تبدیل کرد؟ شاید مثلا به دلیل قانون کپی رایت؟ یا انباشت ثروت زیاد در این کشور؟ یا جمعیت زیاد و تکنولوژی بالا؟
یا آشنایی ما با زبان های دیگه کمه و فقط مقالاتی رو ترجمه که کنیم که فقط به زبان انگلیسی هستند؟ و این شبهه رو ایجاد میکنه؟
یا تمایل ایرانی ها به عیان کردن موفقیت هاشون کمه؟
یا ... ؟