سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راهنمایی درباره سوپر - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: راهنمایی درباره سوپر (/showthread.php?tid=11744)

صفحه ها: 1 2


راهنمایی درباره سوپر - Oscar - 07-15-2014 01:52 PM

سلام

توی شهر و محل ما سوپر گوشت وجود نداره و به ذهنم رسیده این کار رو بکنم و یه نفر کمک هم بیارم...میدونم که یه یخچال و ترازو و چاقو و تخته و اینجور چیزا باید تهیه کنم. اما سوال مهم اینه که:
1- آیا این شغل در آمد خوبی داره و می صرفه؟؟؟
2- ارزشش رو داره که شغل فعلیم (کارگر طلاسازی با در آمد ماهی 600 تومن) رو بیخیال بشم؟؟؟
تیترم (راهنمایی درباره سوپر گوشت) بود اما دستم به اینتر خورد و تاپیک نصفه ایجاد شد
قصد دارم اول فقط مرغ بفروشم


RE: راهنمایی درباره سوپر - Silver123 - 07-15-2014 02:42 PM

فکر میکنم مرغ فروشی سود خوبی داشته باشه .تحقیق بکنید عمده چند میتونید بخرید گوشت رو...اجاره مغازه چقدر هستش و...


RE: راهنمایی درباره سوپر - Oscar - 07-15-2014 02:52 PM

سیلور عزیز از پاسختون سپاسگذارم... پس به نظر شما ارزشش رو داره این ریسک رو بکنم و از کارگاه طلاسازی بیرون بزنم؟؟؟ اگه برم دیگه هیــچ راه برگشتی برام نمی مونه!!! اینجا به این امید موندم تا فوقش مسئولیتِ کارگاه دستم بیفته، که اون موقع هم باید به صاحب کارگاه و صاحبِ طلا هم حساب کتاب پس بدم... اینجوری حداکثــر ماهی 3 تومن سود داره که زیاد هم این اتفاق نمیفته
با زن و دو تا بچه اصلا توان ریسک کردن ندارم و این دومین قدمیه که برای کسب اطلاعات برمیدارم.


RE: راهنمایی درباره سوپر - مهدی ر - 07-15-2014 02:58 PM

به نظر بنده اگه مغازه از خودتون دارید اینکارو انجام بدید چون مغازه اجاره ای اصلا خوب نیست تا کارتون میگیره اجاره مغازه رو میبرن بالا و همیشه فشار پرداخت اجاره رو دوشتون هست .


RE: راهنمایی درباره سوپر - Oscar - 07-15-2014 03:03 PM

متاسفانه مغازه ندارم و برای این کار باید یه مغازه ی کوچولو که 1 دونه یخچال توش جا میشه اجاره کنم
اما در آینده میتونم خونه رو بفروشم و مغازه ی جمع و جوری باهاش بخرم


RE: راهنمایی درباره سوپر - Silver123 - 07-15-2014 03:15 PM

یکم در مورد مغازه مورد نظر و میزان اجاره ش تحقیق کنید .گشتارگاه ببینید نزدیکتون جایی هست تا ارزون ترید قیمت دستتون بیاد؟
اینکه تو اون منطقه همچین مغازه ای نیست خوبه .ولی همه این مواردو باید در نظر بگیرید اول


RE: راهنمایی درباره سوپر - Oscar - 07-15-2014 03:20 PM

از وقتی که گذاشتین ممنونم


RE: راهنمایی درباره سوپر - مهدی 1 - 07-16-2014 12:01 AM

سوپر گوشت (قصابی !) سود بسیار عالی داره ،
ولی 100 درصد تخصص می خواد

در کار فعلی تون (طلاسازی) اگر می بینید در آینده دور هم توان تهیه سرمایه برای خرید آبشده و ماشین الات و کار روی اون را ندارید ، به نظر من به کاری وارد بشید (کارگری) که حداقل پس از مدتی (حالا یک هفته یا چند سال ) بتوانید با مختصر پس انداز و سرمایه گزاری و وام اون کسب کار را برای خودتون به صورت مستقل راه اندازی کنید

موفق باشید


RE: راهنمایی درباره سوپر - Oscar - 07-31-2014 12:19 PM

سلام
از توجه شما متشکرم
طلاسازی تا سرمایه ی هنگفتی برای تاسیس کارگاه نباشه نمیشه توش پیشرفت کرد و آدم همیشه کارگر می مونه......فوووووووقش سر کارگر میشم که حقوق بیشتر از 800 نمیشه
عده ای هستن که طلا از خودشون باشه اما خیلی پر دردسره و دزدی زیاد میشه
منظورم از سوپر گوشت فقط مرغه... و در کنارم شخصی که مرغ رو تمیز و قطعه قطعه کنه و دست مشتری بدیم
بعدش کم کم سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا و... هم اضافه کنم

هنوز تردید دارم


RE: راهنمایی درباره سوپر - جوان - 07-31-2014 05:56 PM

سلام بر دوست عزیز.
لازم دونستم چندین مورد را یاد اور شوم که بهترین تصمیم اتخاذ شود.

اول:
این کار بسیار بسیار دشوار است.زمانی به درک این مطلب خواهید رسید که ساعت 4 5 صبح برای کشتار مرغ باید برسید.و ساعت 11 شب مغازه را ببندید!
آیا شما قصاب هستید؟سلاخ هستید؟بی خس کاری بلدید؟
اگر هیچ کدام پس بهتر است یا این شغل را فراموش کنید و یا یک مورد را حتما یاد بگیرید.بی خس کاری که کاربردی ترین است نهایتا با 1 ماه کارگزی فراگرفته میشود.
گوشت قرمز و سفید باید درکنار هم باشند و برای اضافه کردن ماهی و یا سوسیس و کالباس شما با 2 اتحادیه و صنف مختلف سر و کار دارید.پس اینطور نیست که به راحتی بشود همه اینها را در یک مغازه گرد آورد.هر آ«جه که گقته شد و خواهد شد بستگی به آ« شهری دارد که در آن قصد فعالیت دارید.

دوم:
فعلا من در مورد گوشت قرمز و گوشت سفید مختصرا صحبت میکنم.و فرآورده ها را در
نظر نمی گیریم.هر مورد که بیان می شود دلایل خود را دارد که اگر خواستید به تفصیل خواهم گفت.
گوشت سفید:
مرغ و بوقلمون و...نحوه تهیه به دو صورت است:1.خرید از عمده فروشان شهر.2.خرید از کشتارگاه.که برای شروع ازعمده فروشان خرید کنید بهتر است.مرغ از ساعت 6 صبح تا 10 الی 11 یک قیمت دارد که این قیمت از ساعت 11 به بعد حدود کیلویی 100 الی 200 تومان کاهش پیدا میکند.مرغ بسته بندی و کشتار متفاوت دارد که هر یک با دیگری قیمتی متفاوت دارد.
گوشت قرمز:
در مبحث خرید گوشت قرمز چه گوسفند و چه گوساله و ... بهترین قیمت را میتوان از کشتارگاه گرفت .اما باز هم پیشنهاد میشود از توزیع کنندگان و عمده فروشان خرید شود.
گوسفند:فروش عمده فروشان به صورت لاشه می باشد بهترین نوع لاشه بره نر با وزن نهایتا 14 15 کیلو می باشد.قیمت تنها به نژاد و جنسیت بستگی دارد.خرید لاشه بنا به نوع پرداخت پول قیمتی متفائت دارد.3 نوع پرداخت داریم واریز-نقد-چک
گوساله:فروش به صورت قسمت بندی شده(سر دست-قلوه گاه-راسته-ران و...) و یا لاشه کامل می باشد.قیمت بنا به خس و جنسیت و وزن لاشه متغیر است.مبجث بسیار بسیار مهم در فروش گوشت گوساله بی خس کاری آن است.

سوم:مبحث شیرین سود.
سود خاصل از فروش گوشت سفید حداقل باسد و نهایتا باید 10 درصد باشد.
سود حاصل از فروش لاشه گوشفندی 7 الی 12 درصد می تواند باشد.
سود حاصل از فروش گوساله 5 الی 10 درصد می تواند باشد.
و به صورت مشابه...
اغلب سوپرها به طور متوسط 10 درصد از فروش روزانه را به عنوان سود در نظر میگرند.
هر چند که شما علاوه برگوشت فروش آلایش مانند جگر و کله و ... هم دارید که به مراتب سود بالاتری دارند.اما همان 10 درصد را در نظر بگیرید.
حال شما هزینه هایی نیز دارید نظیر اجاره مغازه،سرمایه اولیه خرید،شاگرد،قصاب و....که اگر مثلا قصابتان آدم کم فروشی باشد عواقبی شدید هم از لحاظ مادی و هر از نظر معنوی وحق الناس خدای ناکرده دامن گیرتان خواهد شد.

پس با در نظر گرفتن موارد فوق و کمی تحقیق و تفکر و مشورت بهترین تصمیم را بگیرید.اصلا این کار را همانند مشاغلی نظیر لباس فروش و ... ساده نگیرید که بسیار پیچیده و ظریف است.هر امر و سوالی بود در خدمتتان هستم.
خوش بدرخشید.Heart